Здрасти на ортодоксалния пич.Да знаеш много ти благодаря,сега ти четох поста случайно и паднах от стола от смях...хехехехе
.Еми аз точно такива харесвам за приятели като тебе.Горе долу сме на един кантар и аз така мисля за доста от нещата/особено за бъркането с бамбук/хахахахаха...Според мен си прав за много работи,ами така е .Който е болен ,да я смята.аз съм здрав.тренирам си яко плуването и правя йогата.а и градинарствам,за да има какво да ям и да си плащам масрафите зимъска.Еми прав си,даже и да не се харесва на някои дами тука.може би не бива само да ги гърчиш с думи,тва е,просто си мисля,че на жените ,не бива да и се говорят по твърди и груби думи,да не те вземат за леко луд.иначе можеш да си ги мислиш.хахахаха,аз тъй правя.и като не казвам нещо ,може да ме помислят за умен,хахахаха..а пък какво е в ума ми ,-вакуум..хехехехехе,
.аиде и не се отчайвай ,аз ти чета коментарите винаги с кеф пък!много са хард и са точни,затва и не много харесвани.Един поп едно време ми беше приятел.От село Видима беше.Много умен .Той знаеше че малко съм праснат в устата и ми каза веднъж:не казвай каквото мислиш,а мисли какво казваш.Аз и досега не мога да му спазвам много, много съвета,макар да знам, че беше прав.как ти се струва тая работа?...а?....