Благодаря за съвета, Петко!
Статията на Мер за акнето беше първата, която прочетох. И ми е ясно, че акнето като с магическа пръчица няма да изчезне, но ми проваля целия социален живот и като че ли не мога да насоча пълното си внимание към нищо друго, освен към мислите, как да се справя с този проблем (на лицето ми е и е първото, което всеки забелязва у мен, а допреди 2 месеца и половина имах перфектна чиста кожа).
Не смятам да пренебрегвам прочистванията. С клизмите почвам след точно 3 дни ( тогава ще се ме добера до магазин Самоздрав за иригатор), шанката ще последва, а чернодробното пречистване ще направя през ноември.
Вчеря слушах невероятно зареждащо интервю с един суровоядец от 7 години, който само за една нощ прочел книга, която преобърнала мисленето му и на другия ден преминал на 100% сурова храна. Никога не се отказал, никога не се върнал към стария си начин на хранене.
Аз до вчера си развалях пълното суровоядство само с хляб Вита. Хлябът свърши, няма да купувам вече, замествам го веднага.
Ще постоянствам и все пак...ако някой може да ми отговори на въпроса, дали МСМ и мед.сяра са взаимозаменяеми?