@бенато
- да си слуша човек тялото хич не ми се вижда лесно, а и не съм свикнал... обаче ще се опитам, явно това е начинът
@веселин
- прав си, че не трябва да се претоварвам, но пък аз много обичам да играя мач, въпреки че едва ли съм от най-добрите, но доста ми се играе, така че не се сдържах и понеделник ходих да играя мач... гледах много да не се напрягам обаче и да не се хвърлям в яко тичане и т.н., за да не се скапя като теб... и мислех днес да почина, а утре да тренирам, но и това не се стърпях и ходих да играя бадминтон ...вчера след мача ме боляха кокалите и мускулите, да видим утре как ще съм дали ще почивам, или ще тренирам... но ако реша да тренирам, вече четвъртък мисля да ми е абсолютна почивка, да не взема наистина тотално да се скапя
иначе не съм от софия, от варна съм.... въпросът е в това дали конопения протеин върши същата работа като оризовия, или оризовия има някакви преимущества? щото ако са еднакви, може да си вземам конопен, но ако оризовия е по-добър... може да си го потърся в тия магазини като ги накараш да го внасят пак
@бате Бино
- не искам да ме запознаваш с него, след като ще ме кара да се отказвам от тоя форум ..явно за нищо няма да го послушам, освен да ми покаже някакви упражнения, но аз си тренирам с дъмбелите, а сега и изометрични, така че няма голям смисъл май
@беелее
- как я виждаш работата да се храня така бе... че аз ще пукна за 2 седмици