Това е писмото което им изпратих:
С жена ми се запознахме чрез един сайт-"Елмаз",годината 2006. Аз бях регистриран от една година и се запознах с доста момичета,но все нещо не се получаваше.Една слънчева неделна сутрин,с доста лошо настроение след снощната среща на випуска,седнах на комппютъра в моя магазин и се замислих,как вече съм на 35 години,а най важното в живота ми липсва,само аз и още един съученик бяхме несемейни.Зарових се в Елмаз,по навик и изведнъж една усмивка грейна на екрана,нещо трепна в мен и в миг забравих всичко негативно.тази снимка и сега ме гледа от стената и я показвам на децата ни .
Когато разгледах профила и,разбрах,че живее в Лондон,на 31 години и търси мъж,който да живее здравословно и да се грижи за себеси.В първия миг ме обзе притеснението,че такава хубава жена,едва ли ще ми обърне внимание,като се има в предвид безбройните ухажори в нет-пространството.
Но и писах нещо нестандартно,за да предизвикам интереса и. И така,тя ме харесла също,отговори ми и не спряхме да си пишем три месеца,докато тя си дойде да се видим в Пловдив.
Започнахме да се чуваме всеки ден,да си разменяме снимки,постепенно се осъзнавах,че обичам човек,който не съм виждал. Да чуя нежния и глас, беще най-приятното събитие през деня.
Оказа се,че и двамата се храним здравословно и спортуваме,не пушим и искаме семейство.Какво по хубаво от това.
Трите месеца ми се ториха много дълги. Дойде деня на срещата,чаках я на летището,двамата се притеснявахме,че може да има разочарование заради външния вид,все пак на снимка е едно,а реалноста е друга. Когато най после я зърнах,сърцето ми щеше да изкочи,беше цялата в бяло,свежа и прекрасна,нещо за което не съм и мечтал....
Тя също ме хареса и изкарахме една хубава ваканция в много пътуване,море и срещи с приятели. Когато я изпращах на летището се разплаках,много ми беше мъчно и сега ми се насълзяват очите спомняйки си онази сутрин. Пак дойде времето на безспирното писане и отново три месеца на раздяла. Постепенно се опознавахме.
Броях дните и най-накрая я дочаках. На 24 декември заживяхме заедно с моята хубава Елена.
Имахме много хубави моменти имаше и спорове,трябваше да си напаснем характерите.
Тренирахме заедно,станахме вегетариянци,правихме прочиствания на тялото.
Отидохме в Лондон заедно,за да ми покаже къде е живяла и от къде ми е писала,но изненадата дойде веднага след като се прибрахме от летището,оказа се бременна,очаквано и неочаквано,защото не сме мислили,че от раз ще се случи всичко. Мислехме,че заради годините,аз на 35,тя на 31 може да има проблеми.
Присъствах на раждането на сина ни Мартин,който се появи на 1 януари 2008 година. Това не се описва с думи,невероятно е.
После се запалих от Елена по йога. Тя се възтанови бързо и започна да тренира.
След година и десет месеца се появи и Яна на 8 октомври 2009година,отново бях до жена ми в родилната зала,прерязах пъпната връв и я гушах за първи път.
Имам прекрасно семейство,родители които споделят радостите и тревогите и са до нас.
Елена започна да преподава йога на деца,а Мартин и Яна правят всичко като я гледат.
Каквото и да се случи в конкурса,аз мисля ,че съм победител с трите ми най-близки същества до мен.
Много здраве и успех ви желая.
Любовта е нещо голямо и важно,нека да я има всеки в душата си!
С уважение Стоян Бенчев.
Пловдив,12 май.
Почти не ни дадоха думата ,да споделим романтични моменти от връзката ни.
Аз харесвам спонтанните неща,всеки може да направи подарък за рожден ден.
Например тази пролет ,когато валя снега и написах "Обичам те " на заснеженото стъкло на колата,това след пет години връзка. За да има хармония,трябва да има взимност,а ние си помагаме за всичко.Който ни познава,знае какво чувство за хумор имам ,така,че госпожа Патрашкова да не се притеснява ,че скучаем.

Няма да ви говоря,колко сурови торти и сладки съм приготвял,колко партита в къщи съм организрал.
Елена е помагала на много майки, за да гледат децата си по здравословен начин.Аз също се опитвам да помагам тук със съвети,до колкото мога,това е начина!
Каква романтика може да има,ако жената е скапана от работа и грижи по децата?

? Затова аз готвя,пазарувам,къпя ги и и помагам в чистенето,не ме е срам да го заявя.
Любовта е единствената реалност!