Atanassia
|
 |
« Отговор #60 -: 06-06-2011, 17:31:22 » |
|
Бенато,верно ли жена ти преподава йога на малки деца??? Къде,кога?  Разкажи ми всичко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Discworld
|
 |
« Отговор #61 -: 06-06-2011, 17:45:46 » |
|
арабин християнин/атеист>>>>мюсюлманин без значение от етнос определено има огромна разлика,не мога да си обясня защо,тоест мога,но това е лично мнение без доказателства и ще е малко ала-бала,но мюсюлманите нямат място в европа или поне в моя квартал,всички останали са добре дошли 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Atanassia
|
 |
« Отговор #62 -: 06-06-2011, 19:39:28 » |
|
Точно!!! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hdeshev
Христо Дeшeв
Global Moderator
Hero Member

Неактивен
Един ученик на пътя...
|
 |
« Отговор #63 -: 06-06-2011, 20:14:33 » |
|
...но мюсюлманите нямат място в европа или поне в моя квартал...
Още малко и Волен Сидеров ще цитираш. 
|
|
|
Активен
|
Time waits for no slave! -- Napalm Death
|
|
|
Discworld
|
 |
« Отговор #64 -: 06-06-2011, 20:42:04 » |
|
нищо общо,аз за това и подчертах араби,тях най-често ги свързват с мюсюлманството и в българия като цяло араби=цигани=турци=мюсюлмани.аз съм живял достатъчно дълго и в близост и с 4те изброени,за да мога да дам обективно мнение от личния си живот,без да пропагандирам нещо или да се удрям в гърдите.далеч съм от слепия шовинизъм и комерсиализъм на волен сидеров.вегетарианците като цяло сте много толерантни към различните и малцинствата,защото вие виждате себе си в тях-неразбрани и неприети от масата.както някой незапознат сочи с пръст теб и казва 'тревопасно',така и ти сочиш мен и казваш 'волен',коне с капаци като патрашкова би казала същото като теб.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hdeshev
Христо Дeшeв
Global Moderator
Hero Member

Неактивен
Един ученик на пътя...
|
 |
« Отговор #65 -: 06-06-2011, 21:15:31 » |
|
Абе ти вместо да ми разтягаш локуми за "Вие, вегетарианците" и това какво би казала Патрашкова, си прочети пак предното изказване и ми кажи дали не е шовинистко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titan
|
 |
« Отговор #66 -: 06-06-2011, 23:23:38 » |
|
какво лошо има в шовинизма . Христо , моля те , сподели твоите възгледи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ros
|
 |
« Отговор #67 -: 07-06-2011, 08:58:17 » |
|
Титанчо, аз бих избрала по-малкото зло - да си търся гадже  .......... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hdeshev
Христо Дeшeв
Global Moderator
Hero Member

Неактивен
Един ученик на пътя...
|
 |
« Отговор #68 -: 07-06-2011, 09:34:05 » |
|
какво лошо има в шовинизма . Христо , моля те , сподели твоите възгледи
Може би в друга тема, за да не спамим тази. Изненадан съм, че някой намира нещо добро в шовинизма и чак ми е интересно какво би могло да е то.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ptirinha
|
 |
« Отговор #69 -: 07-06-2011, 22:56:06 » |
|
аз се чудя защо изобщо са предлагали червеи на хората?  какво точно ще *каже* това за тяхната романтична връзка... или гледат колко низко могат да паднат хората(които са яли червеи) за една екскурзия.., което е жалко (и за двете страни)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titan
|
 |
« Отговор #70 -: 07-06-2011, 23:29:09 » |
|
Титанчо, аз бих избрала по-малкото зло - да си търся гадже  ..........  То при мен е въпрос на избор вече, като разбраха,че съм свободен ме наобиколиха яко . Сега трябва само да избирам , не да търся  Христо , някой път ще ти обясня , но змислял ли си се нашите дядовци защо са умирали във войните ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
beelee
|
 |
« Отговор #71 -: 08-06-2011, 10:19:22 » |
|
аз се чудя защо изобщо са предлагали червеи на хората?  какво точно ще *каже* това за тяхната романтична връзка... или гледат колко низко могат да паднат хората(които са яли червеи) за една екскурзия.., което е жалко (и за двете страни) Да бе...няма никаква връзка с темата...хляб, опа, червейчета и зрелища
|
|
|
Активен
|
Не всички са на мястото си в този форум...
|
|
|
Discworld
|
 |
« Отговор #72 -: 09-06-2011, 14:11:48 » |
|
Абе ти вместо да ми разтягаш локуми за "Вие, вегетарианците" и това какво би казала Патрашкова, си прочети пак предното изказване и ми кажи дали не е шовинистко.
не е,аз не съм нито шовинист,нито патриот,най-близките подобни чувства са любовта към моя град,но не мога да кажа на черното бяло. днес случайно засекох за първи път това предаване,даже беше финалът,гала нещо спомена за нацупени участници  и двете двойки на финала ги бяха избрани верно с някакъв конкурс за по-селска и тъпа мутра,май бяха наравно.единият бастун беше толкова притеснен,че не знам как е стигнал до финала ако е трябвало да говори,другите все едно бяха герои от 'маминото детенце'.тази гала направи панаир за една екскурзия до италия,навремето къци милиони раздаваше и пак скромен си остана 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Ptirinha
|
 |
« Отговор #74 -: 28-06-2011, 10:14:44 » |
|
да ви кажа: Гала, на която симпатизирах досега някакси ми, ми опротивя след това засмукване на червея, което показа на отказалите се участници  ..(гледах го в Господари на Ефира), а интересното в случая беше това, че чрез засмукването на червея човек трябва да покаже своите сексуалности 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|