Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Чернодробно пречистване при омазнен черен дроб  (Прочетена 59585 пъти)

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист

Не знам при кого ходиш на преглед.. количеството не винаги говори за качество :)
Проф. Владимиров от Исул е може би най-добрият такъв специалист у нас. Ако искаш, направи един консулт при него. (  но за пречистване на дроб , естествено , не му говори, няма да останеш доволна от коментара му :)
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

silva78

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 3

Ходила съм при всякакви и известни и неизвестни лекари. Но не в това е въпросът. Много искам да направя прочистването, но притеснението ми е, че киселите сокове стимулират отделянето на жлъчни сокове, а те от своя страна повличат със себе си и "камъчетата" по жлъчните канали та до червата от където ще се изхвърлят, което всъщност е и целта на прочистването. При двойно прегъната жлъчка, камъчетата може да заседнат в гънките й и да запушат каналите при чупките, а образуваното налягане да я спука. Сигурно ви изглежда малко черногледо, но случайно или не, ми се е случвало да лежа в болница до жена оперирана от жлъчка и нещо хич не ми се рискува без да съм напълно сигурна.
Активен

grow

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 519

silva78,
ти незнам дали успя да прочетеш отговора който ти написах няколко поста нагоре, незнам дали и темата си чела подробно..., както и да е, темата няма за цел да убеди някого че това прочистване е нешото което той непременно трябва да направи, напротив, тя е за този който "напълно е готов" да се впусне в прочистването след като е събрал необходимата информация която ще му позволи да бъде спокоен по време на самото прочистване. Това прочистване съвсем не е за всеки, и не цели да убеди читателя непременно че е "най-доброто нещо", още повече ако той е резервиран към него...

Виждам че имаш желание за прочистване, но имаш своите опасения, аз ти казах моето мнение, според мен жлъчката ти ще се справи с поставената задача, няма обаче да седна да те убеждавам в това или в противното, кой метод да предпочетеш и т.н... това е нещо което ти сама ще вземеш като решение, .. все пак това е алтернативна процедура която нито е задължителна, нито дори е наложителна в някои случаи.

бате Бино ти е предложил вариант за лечение/консултация при специалист - т.е. стандартния метод по който се процедира, аз не мога да ти предложа същото, от години не се занимавам нито с жлъчка нито с черен дроб, при последното ехо все едно е нямало никога проблем това беше картината, вероятно защото проблема е бил временен...
Това което предлага темата е алтернативен метод, не непременно лек и безобиден, но ефикасен, когато го пробваш ще можеш да разбреш как действа.

Който и метод да избереш - конвенционалния или алтернативния, съветвам те да се върнеш и да споделиш резултата, това как твоето тяло е усетило промяната, за да знаят хората след теб какво да очакват...

Активен
If you are,you breathe,If you breathe,you talk,If you talk,you ask,If you ask,you think,If you think,you search,If you search,you experience,If you experience,you learn,If you learn,you grow,If you grow,you wish,If you wish,you find,If you find, you doubt,If you doubt,you question,If you question..
 

Страницата е създадена за 0.096 секунди с 24 запитвания.