Има бе ,лельо Маринче - леля ти Емилова ! За цялата страна - Един-двама плодолечители( другата е Вергиния Георгиева) Толкоз. Те предлагат това,което можеш да си направиш и у дома съвсем сам с малко повече воля и прочитане на малко литература. Всичко друго са ония надменни докторченца с титлите ,дето на второто ти изречение те прекъсват ,защото вече имат диагнозата и вече пишат рецепта..
А не дай си боже да зададеш допълнителен въпрос, ще те зашлевят с мухобойката ..
Питай Емилова колко струва пребиваването в нейната обител за 15 дни ,заедно с колонотерапията обаче ( да кажем 10-ина процедури поне) , а аз ще ти кажа колко струва това в Украйна ,където се правят още една дузина мероприятия( сауни , акупунктурни масажи,дишания, ) + една дузина противопаразитни и очистителни фитопрепарати + да не забравяме и курсът пиявици,дето ти слагат. ( За нас е екзотично ,но на изток си ги тачат тия животинки не случайно
Бате Валери ,с който се запознах в Крим,руски гражданин, който живее от години в Берлин и само мобилният му телефон струва 7000 евро , и който никога не пита за цена, си поръчва всяка година да му ги доставят в Германия, въпреки, че може да си купи всякякви добавки и препарати от там. Казва : "Просто не се разболяваме цялото семейство ,когато ги ползваме" )
Освен това докторът беше рядък - колкото повече въпроси му задаваш, толкова повече се радва. ( Аз му ги задавах денонощно,където и да го срещнех
)
Докато навремето ( още когато приемаше в апартамента си) Емилова я питах едно-две неща и тя така ми отговори, че после вече нямах желание да питам..
Аз съм не по-малко патриот от теб, лельо Марийке, но какво да се прави като просто не мога да срещна някой ,който да си заслужи парите,които иска .
Ходих преди 2-3 г. в "център", наречен "Квантова медицина " в София. ( Викам си - Мамма мия ,кой знае какви лауреати има там) .Търся го, намирам го - в кв. Гео Милев , обикновена тухлена неизмазана къща ,в една от стаите , ( дори не е кабинет) един мъж ми направи диагностика с някакво апаратче,което беше голямо колкото мобилния ми телефон, за половин час ми взе 50лв. ( Сега вероятно взима 100 , този "център" продължава да съществува, ще го намерите в търсачката под " квантова медицина" .) Питам го дали е доктор изобщо. Той каза ,че бил химик. А докторът бил съпругата му - Тодорова. Тя в него момент миеше чинии в същата стая. Понечиха да ме залеят с препоръки и разяснения по диагностиката и "лечението" , но като им казах ,че се връщам от центъра на Елисеева в Москва ,нещо се притесниха и набързо се сбогувахме.
Това е в София , да не се забравя !
Отивам с препоръка в градченцето Токмак,Украйна ( това е градче от сорта на Белослав, даже по-невзрачно, има единствен хотел,с праисторически вътрешен интериор) Там да търся д-р Герасименко , Андрей Алексеевич. Открих го в забутан кабинет в тяхната окръжна болница. На стената му имаше залепени
поне 50 дипломи от специализации и курсове ,които е завършил . (Той иначе си е хомеопат). Използва диагностична апаратура за около 150 000 евро. Прави
7 вида диагностика - по капка кръв, "компютърна" , спектрална, ирисова, Кирлиан-диагностика, по Фол на апарат на "Имедис" и др. В другата стая имаше физиотерапевтични уреди ,да кажем за още 150 000 евро- две три масажни легла от сорта "Нуга-Бест", отделна солена стая (дишат се солни пари), отделно за масаж на простата, за разширени вени , криосауна, и доста други, които за мен са непознати.Аа, и детоксикатора за крака ,там за пръв път видях такъв уред. ( имам снимка, за който не вярва)
Първият път 2007 ,стояхме 3 часа, говорихме ,аз си направих диагностика на 3 от апаратите . Пари не ни взе. Вторият път -миналата година,вече имахме уговорка, отидохме и стояхме там
цял работен ден, ( даже обядвахме в кабинета му) като надълго и широко си говорихме ,като пак тествахме почти всичките диагностични и физиотерапевтични апарати. Накрая,вечерта ,той поиска 50 евро. (каза че по принцип струвало по-скъпо) Аз му дадох 100. ( Няма да го намерите в Интеренет, той не се рекламира.Няма сайт.)
Това ми се случва на мен. На друг може да се случи обратното , възможно е. Засега не съм попадал на подобни личности у нас, макар че много ми се иска ,омръзна ми да захранвам семействата на украинските катаджии, направо игричката ми разказаха..