Значи не е от фъстъците.
Ами аз напоследък лека полека чета за Германската Нова Медицина. Там е много инфото. Веднъж трябва да се вникне, за да ти стане ясно. Сайтът на български:
http://www.gnm-bg.com/Още- въпроси и отговори:
http://vselenata.hit.bg/Diskussionen.htmкъдето:
Колкото по-висока температура, толкова по-интензивно и бързо се решава конфликтът и толкова по-силен е бил той.
При ниска температура, обикновено има малък конфликт (но има и изключения).
Много от конфликтите се решават без никаква температура. Много от заболяванията нямат температура.
Въпрос
Какво казва НГМ за температурата? Дъщеря ми поддържа температура 38.8 от вчера, давах Парацетамол, но спада за кратко, до около 37.8 и после пак се вдига. Следобед стигна 39. Дали може да има някакво обяснение за това? Няма никакви други симптоми на разболяване. Днес я водих в спешното и лекарят каза, че белите дробове, ушите и гърлото са добре и сигурно било някаква инфекция. Тя отказва да яде и днес почти цял ден само я кърмя.
Отговор
Всяко температурно състояние е състояние на решен конфликт. Ваготонна фаза. ВИНАГИ. Едно дете на тази възраст (11 месеца) понася добре Т до 40 за около 4 дни. По принцип малките деца понасят по-добре висока Т от нас, възрастните.
Вал, помисли си за някакъв конфликт наскоро. Нещо да те е притеснявало, тормозело и тези дни да си се успокоила. Помисли си, върни лентата назад.
Ако пак не разбираш, мога да ти дам примери с дъщеря ми.
Петко, пак според ГНМ, болестите са в резултат на конфликти. Пак ще дам пример с дъщеря ми. В градината за 2 години имаха варицела, скарлатина, въшки. Тя от нищо не прихвана. На няколко пъти е имала продължителна кашлица, хрема. Никого вкъщи не е заразила, включително и брат си. От друга страна за мен кашлицата и сополите са чистене на организма.
Тя вече 2 месеца е само на наша храна, преди се хранеше в градината- готвено, животински продукти. Сега пак и готвя, но много по-рядко. Изцяло веганска храна и в по-голямата си част сурова. Нали казват, че децата в началото на ясла, градина, училище почти винаги боледуват, защото нова среда, да обменят бацили, да свикнат. При Маги няма такова нещо като тръгна на училище. Да чукам на дърво, здрава е.