Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: На 11.06.2012 г. почина ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК, ВОИНЪТ НА СВЕТЛИТЕ СИЛИ- Николай Левашов  (Прочетена 1844 пъти)

Liubo1

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 56

До всички! До всички! До всички! На планетата Мидгард-Земя! На 11 юни 2012 година почина ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК, ВОИНЪТ НА СВЕТЛИТЕ СИЛИ, лидерът на Руското Обществено Движение «Възраждане. Златен Век» ЛЕВАШОВ НИКОЛАЙ ВИКТОРОВИЧ.


Животът му е бил безпрецедентна борба за съществуването на планетата Земя, за процъфтяването на живота на нея, за просвещението на хората със знанията, освобождаващи човека от оковите на робството.

Смъртта му е резултат на планирана акция на физическото въздействие на организма с методите на съвременно чудовищно оръжие. Ликвидацията му е била осъществена от враговете с помощта на биологично (генетично) оръжие, електромагнитно, радиоактивно и други видове лъчения.

Непрекъсната обсада в продължение на няколко месеца не му е оставила възможност за отдих и сън, изтощавала е физическото му тяло. Враговете едновременно са ударили по жизнено важни центрове на организма по време на сън. Той е успял да възстанови своето мъртво тяло. Това и още много друго е довело до изтощаване на физическото му тяло и до грозно заболяване, протичащо скоротечно. Загубата е невъзстановима за Родината ни, за руския народ, т. к. Николай Викторович Левашов повече от 20 години е защитавал Русия от враговете на човечеството.

Ние дълбоко скърбим, но не сме пречупени. Той пося в тези, които не са се уплашили да усвоят знанията му, способността да ги носят на хората. Знанията му отвориха очите на хората за истинската цена на живота и безсмъртието на човека. Ние скърбим, но знаем, че той е жив и от него идва помощта, ние ще продължаваме неговото дело.

Той е казал: «Дори смъртта ми ще донесе полза, като обедини хората в борбата за бъдещето им, където няма място за лъжата и подлостта».
Ние трябва да продължим делото му и борбата му за Възраждането на Русия.

Съобщи Секретариатът на Руското Обществено Движение «Възраждане. Златен Век»
отг. Аншукова Н.Я.


Българското огледало на Сайта на Н.В.Левашов
http://www.levashov.byethost16.com/
Видео с български субтитри:
 http://www.youtube.com/watch?v=oFIcwf7dEBE "почина ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК - Николай Левашов"
http://www.youtube.com/watch?v=buBjUSeaN-0 "загина ВОИНЪТ НА СВЕТЛИТЕ СИЛИ - Николай Левашов""До всички! До всички! До всички! На планетата Мидгард-Земя! Вечерта на 11 юни 2012 година почина видният руски учен и писател, добър и честен Човек - Николай Викторович Левашов. Физическото му тяло е загинало нито от старост, нито от болести, нито от «благата» на цивилизация. Той беше само на 51 година и имаше завидно здраве. Той падна в битка със злото така, както преди година и половина бе паднала Светлана - любимата му жена, боен другар и един от малкото му истински приятели. Смъртта на физическото тяло не означава, че е умрял самият Човек, затова няма съмнение в това, че Николай Левашов нито за минута няма да спре борбата си с враговете на Човечеството, която той води около 25 години. Всички, които са се запознали с удивителните му книги и публикации, вече няма да живеят като равнодушни «преживни животни», които бавно, но сигурно загиват от наложените на всички ни «блага» на цивилизацията. Тези хора в по-голямата си част ще продължат делото на Николай Викторович, делото  на свещената борба за Възраждане на Родината ни - Русия, за спасяването на нашата Цивилизация и нашата планета. Всеки човек, който си възвръща разума, излиза изпод влияние на Тъмните Сили, окупирали нашата Земя. Всеки човек, който започва отново да използва Разума си, е нашата малка победа! И колкото повече  такива победи имаме, толкова по-бързо ще победим нашия ненавистен и непримирим враг и ще върнем Човечеството в Златния Век! Участниците на Руското Обществено Движение «Възраждане. Златен Век» ще продължат да се борят рамо до рамо заедно с лидера си Николай Левашов до пълна и окончателна Победа над врага! Участниците на Движението изразяват искрените си съболезнования на семейството на Николай Левашов, на приятелите му и всички, които скърбят заедно с нас по повод на преждевременната смърт на академик Николай Левашов - най-великият и най-достойният от хората на планетата ни. Паметта за него завинаги ще живее в сърцата на честните хора." Съратници...

Книгите на Николай Левашов са преведени на различни езици и са качени на сайта му http://www.levashov.info/ Преминаването на друг език става, като се избере съответното знаме от главната страница. Николай Левашов е смятал, че най-важната ни задача днес е ПРОСВЕТЛЕНИЕ СЪС ЗНАНИЕ. Само така ние ще успеем да се събудим и да се освободим от контрола на социалните паразити (Тъмното правителство).Засега на български е преведен само 1-ви том на книгата "Същност и Разум"и няколко статии в раздел "Публикации".
Най-страшната статия за социалните паразити е статия на Николай Левашов "Блажени са бедните духом - 2".  http://www.levashov.byethost16.com/articles.html


Паразитите дори са успели да забранят в Русия и да квалифицират като екстремистка книгата на Николай Левашов "Русия в криви огледала", Том 1. "От руси звездни до осквернени руснаци" и Том 2. "Разпната Русия". Но тази книга ще живее вечно!!! Засега тя е преведена само на английски.  

« Последна редакция: 16-06-2012, 13:51:30 от Liubo1 »
Активен
 

Страницата е създадена за 0.282 секунди с 21 запитвания.