Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 4 5 6 [7] 8   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: РАКЪТ Е ЛЕЧИМ СЕГА  (Прочетена 64400 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
aichryson
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 73« Отговор #120 -: 03-07-2014, 07:27:13 »

Напълно споделям писаното от milenski и DeNiro!
Историята е красноречива, великите хора първо ги разпъват, а после ги величаят.
А и новото, не винаги се посреща с овации.
Всеки има свой мироглед!
Всеки трябва да има нагласата да "отсява" брашното ...
Форума има нужда от хора като purelove!
Завистта се изразява по различни начини...
И нещо простичко, четените книги по брой са далеч  по малко от числеността на човечеството по света!
Дано настане  М И Р !
Активен
Kalia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 274« Отговор #121 -: 03-07-2014, 07:56:33 »

Здравейте,
Вили, душко пеперуди, аз не съм те търсила. Ти ме покани в своята група във фейса,тук,на лични...
Също-направи ми една доста добра психологическа атака във фейса на 07.03.2014г.,обвинявайки ме в плагиатство и копирайки ми 5 машинописни страници чатове между различни хора,за които чатове и контакти аз изобщо не бях и подозирала...Почувствах се като в небрано лозе, ей така предосмомартенски....НО...това няма никакво значение.
Друго искам да кажа сега-това,което съм написала към теб НЕ са нападки,а КРИТИКА.Дано я приемеш като градивна такава.Ние всички сме преди всичко хора и никой не е повече от другия.Едни се хранят със светлина,други-с растителна храна,трети са всеядни...Всеки е дошъл с определена мисия,която трябва да изпълни тук и след това да си отиде.Срещите ни с хората не са случайни.Всяка душа,която срещаме по пътя си ни дава някакъв урок,който трябва да усвоим.Високото самочувствие и ЕГО-то са наши врагове.Винаги съм се чудела на тези,които имат високо мнение за себе си и гледат на останалите отвисоко.Ние всички сме едно цяло и аз не бих искала да те обидя,защото по този начин обиждам себе си...Като по-стара бих те посъветвала да уважаваш повече хората и техните чувства.Да бъдеш по-снизходителна към тях и да ги приемаш такива каквито СА.Всеки е в различен етап на развитие и не е нужно да му даваме болезнени и  ненужни уроци.Всеки САМ ще усвои своите уроци.Също-знам,че понякога се чувстваш самотна,неразбрана и недостатъчно обичана (откъде знам ли?познай... flower),но знай че НИЕ те обичаме и ти се възхищаваме за това,което си постигнала,а то въобще не е никак малко...Много,наистина много хора се нуждаят от твоята помощ...Не си тръгвай оттук,моля ТЕ...
Активен
Kalia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 274« Отговор #122 -: 03-07-2014, 08:47:46 »

Източните религии учат, че трябва да приемаме всичко безпристрастно. Просто трябва да наблюдаваме и да съзерцаваме. Да приемаме всичко и всички около нас, без да мислим, разделяме, разсъждаваме, затъвайки по този начин все повече и повече в дуалността на този свят. Тогава наистина ще се издигнем духовно...
Ето един цитат(подчертавам,научих си урока) от друг автор за духовността:
"С духовност не се парадира. С духовност НЕ може да се парадира. Не може, защото ако парадира, значи тя липсва. Това е вътрешен завет.

Проблемът е когато човек изживее нещо и мисли, че владее света. А не е овладял личния си свят. Затова религиозното невежество е най-плътно. То най-често предизвиква смях и ирония. Това не е обида, това са принципи в развитието. Ако човек няма изработена култура, всяка пробуда ще се дави в претенция му. Защото неовладените тела поглъщат всяка искра. Това е иронията...

Духовността не се обяснява - за нея не се говори. Тя не убеждава, нито се налага. Духовността се живее. Затова мълчанието във всички школи е закон. То пази човека най-вече от него самия. От претенцията, от показността му.

Ако искаме все пак да усетим духовността на отсрещния, има белези. Тя личи по вътрешния човек. Спокоен изказ, овладян астрал, екологична мисловност, метафизична прецизност, проницание за социални процеси... Белези на зрялост и олтарна себевглъбеност.

Релната духовност е вътрешно смирение. Пред себе си дори. Когато никой не гледа. Там, в онези малки часове, там, в онази святост, с която се върви на вътре...”
Активен
Тихия
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 741


Болката е неизбежна. Страданието - по желание.


« Отговор #123 -: 03-07-2014, 11:37:56 »

Споделям същите мисли по темата за духовността. " Мълчанието ви разбирам, но думите ви не разбрах". Духовността и рака са непреривно свързани. Основната работа всеки я върши сам, в спорадичните моменти на просветление.
Активен

Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.
DeNiro
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 649


« Отговор #124 -: 03-07-2014, 18:42:43 »

хехееее, чак цветя извади днес. Ти ще задминеш и англичаните мила Калиа. Много духовна енергия, много обич извира от писанията ти, както и от тези на Искренка. На мен ми е любопитно с какво се храните и двете. Сигурно, ще да са някакви супер храни? Аз имам една молба и към двете. Дайте пример за дневния си хранителен порцион от последната седмица. Не по часове, а по дни. Например: Понеделник - леща, боб и печено пиле. Предполагам, че си спомняте какво сте консумирали в последните седем дни.
  flower  Cheesy
Активен
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1120


« Отговор #125 -: 03-07-2014, 23:30:53 »

Робърт, похапвам предимно череши и  портокали, понякога диня, но не са хубави!
е, бобец - също, позна!
но за пилето - йок, не позна!   Grin
само че, това с какво допринесе за темата?   амии... знам ли
казваш, че много обич извира от писанията ми, НО от твоите какво извира, да питам... или от тия на идола ви "чиста любов"?!
да не говорим, че никъде не съм претендирала, лично аз, че от писанията ми извира обич   Grin
Активен
pyrron
New
*
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 8


I was not. I am not. I care not


« Отговор #126 -: 04-07-2014, 06:15:18 »

http://www.uni-kiel.de/pressemeldungen/?pmid=2014-190-krebsstudie&lang=en

"Ракът е стар колкото многоклетъчните организми на Земята и вероятно никога няма да бъде изкоренен напълно", казва Томас Бош.
Активен

When   you   understand  why   you   dismiss   all   the   other   possible   gods,   you  will understand why I dismiss yours.
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3942


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #127 -: 04-07-2014, 07:38:22 »

Ами след като дори и пърхутът не може   ухилен
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
melon
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 12


« Отговор #128 -: 04-07-2014, 16:54:19 »

Според мен по-скоро неправилна теоретична постановка на проблема. И бизнес донякъде. Неразбиране на причинно следствения механизъм. Елементарно е- презашлакования организъм поема в тая спасителна за него посока-рака. Коварна болест, но не и сама за себе си. Още по-малко пък да съществува като клетка, вирус или нещо подобно. Не е отделна болест , а следствие , продължение на предишни сигнали на тялото, изразени по някакъв начин с някаква болест. С две думи резултат от невежество. Със сигурност предшестван от Запек и други подобни проблеми. Ако има човек елементарна вътрешна хигиена рак не може да го сполети. А дойде ли, надявайте се на милостта на всевишния или на чудо, но напразно! В природата думата милост отсъства. Тя , както и Бог за някои, нямат социален нюх, в тоя смисъл са малко жестоки, просто реалност... Има причини и следствия , Закономерности, които човек е добре да знае и да се съобразява с тях. Интелигентния човек го прави, докато някои не могат да се откажат от навиците си...дори пушат въпреки че на пакета пише че причинява рак. Ако го пише и на някои храни едва ли положението ще е по-различно. Чистия организъм функционира правилно, замърсения зле, просто е като две и две. Закономерност! А как да се поддържа чист- вегетарианство и периодичен пост . Следователно профилактиката е по-сигурния начин. Има стъпки които предполагам биха преборили рака, но са в сферата на трудно изпълнимите- сухо гладуване, сложни индивидуални схеми и т.н.  Съчувствам на всички пострадали по някакъв начин от коварната болест!  Ин&Ян
Активен
grow
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 519« Отговор #129 -: 04-07-2014, 17:02:05 »

Със сигурност предшестван от Запек и други подобни проблеми. Ако има човек елементарна вътрешна хигиена рак не може да го сполети.
   Това ли е в официалната статистика, смисъл има мнозина дет не са много редовни,не и всеки ден,ами дори на 2-3 дни 1ж, пък още мърдат!!??
Активен

If you are,you breathe,If you breathe,you talk,If you talk,you ask,If you ask,you think,If you think,you search,If you search,you experience,If you experience,you learn,If you learn,you grow,If you grow,you wish,If you wish,you find,If you find, you doubt,If you doubt,you question,If you question..
Vov
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1074


Познай себе си.


« Отговор #130 -: 08-09-2014, 19:41:32 »

Със сигурност предшестван от Запек и други подобни проблеми. Ако има човек елементарна вътрешна хигиена рак не може да го сполети.
   Това ли е в официалната статистика, смисъл има мнозина дет не са много редовни,не и всеки ден,ами дори на 2-3 дни 1ж, пък още мърдат!!?? [/i]

Не е добре да се опитваме да опростяваме, уж обобщавайки. Всеки отделен човек притежава толкова много лични особености, различни от останалите... Някои се чистят обилно през кожата, белия дроб, бъбреци... И може да заболеят след десетилетия... Познавам поне двама, които след 65 тата и 70тата си годишнина с тези показания заболяха и от рак, но той не беше нито първо, нито второ заболяване.
Препоръчваното от учители състояние е: след всяко хранене да следва спонтанно изакване. За много хора това е неосъществимо по най-различни причини. Но от това не следва, че те веднага ще заболеят от нещо. Нито пък следва, че не трябва да се тренираме и да се доведем до това състояние. По хода на увеличаване на знанията ми, се опитвам (на приливи и отливи) да прилагам наученото.
Не знам дали някой ще разбере/повярва, но като се сетя, че съм пушил, или изпитвал чувство на задоволство от препълнен стомах, ми става неудобно, дори срамно от себе си...
Много е трудно човек да променя дългогодишни навици, особено вредните, нездравословните. Но не е невъзможно.
Вярвам, че мнозина прекрасно си спомнят върховните преживявания при продължително въздържане от храна (над 14 дни)... и в периода на пиене на сокове. И какво се случва след 5-6 месеца? Да не обидим близките, да не обидим приятели, да не ни изолират и всякакви подобни несъществени причини постепенно ме връщаха през годините... без пушене, пържено и месо. Наскоро станах горд собственик на порцеланови лъжици (!!)
Ракът наистина е лечим - сега. Но не всеки болен, във всяка фаза на болестта. Периодичното старателно почистване е поне начално решение, което ми спаси живота.
Благодарен съм на всички учители, просветители, на създателите и участниците на този форум!... браво, аплодирам
Активен

Искам да променя света - започвам от себе си.
cherry
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 411


Любовта е смисъла на живота.


« Отговор #131 -: 09-09-2014, 09:27:56 »

Препоръчваното от учители състояние е: след всяко хранене да следва спонтанно изакване.
 
След последното ми 10-дневно водно гладуване се получи следното-след като си хапна,веднага,след 10,15 минутки следва позив и...става това,за което говорим... Grin Grin Grin Та...по-дългото гладуване прави метаболизма бърз като стрела.
"Периодичното старателно почистване е поне начално решение, което ми спаси живота. "
Периодичното старателно почистване трябва да ни стане НАЧИН на живот!!! слънце

Активен

„Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.”      
Уилям Шекспир
Vov
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1074


Познай себе си.


« Отговор #132 -: 12-11-2014, 11:59:07 »

За всички интересуващи се: Авторът от показаната по-долу връзка твърди, че ракът се лекува в къщи, с разходи малко над 5 щ.д./ден, похарчени за съчетание от храни, които, създавайки силно обогатена с кислород среда в тялото ни, убиват всички и всякакви ракови клетки.
Препоръчва тези храни и като профилактика, но ги описва чак в книгата си, която продава за 20 щ.д.... Твърди, че ако има недоволни, им връща парите. Книгата се продава и като електронен файл...

http://src.easyhealthoptions.com/ego/03a71e28-3e96-4e7c-b749-f10c1fa3f477/401387841/305485

Да сме здрави!
Активен

Искам да променя света - започвам от себе си.
DeNiro
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 649


« Отговор #133 -: 20-06-2015, 10:04:44 »

Този линк позволява гледане на филма, без да е необходимо предварително изтегляне.
https://m.youtube.com/watch?v=07s5Q1NaroE
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3942


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #134 -: 21-06-2015, 12:53:19 »

Изгледах филма. Това е третият филм на тази тема, който си копирах.
Другите два
( РАКЪТ - ЗАБРАНЕНИТЕ ЛЕЧЕНИЯ - http://vimeo.com/65768134
„Доклад за рака” http://www.youtube.com/watch?v=v9fUmnMmKkE )
са доста по-силни в критиката си към "хуманните" лечения на тази болест , но този пък е по-обстоятелствен по отношение различните аспекти , които трябва да включва един комплексен натурален подход , единственото вярно лечение на тази и всяка друга болест..

Силно впечатление  (  и добър повод за размисъл) правят думите на двама "алтернативни" онколози:
Не бъдете нещастни , че имате рак , това е нещо възхитително. Говорили сме с пациенти 2 години след заболяването им. И  80% казват – ракът е най-хубавото, което ми се е случвало в живота ми. Сега съм нов човек, научих толкова много чрез рака. Всъщност съм щастлив , че се разболях от рак.
 ( Д-р Finn Anderssen онколог , д-р Contreras ,онколог )
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
grow
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 519« Отговор #135 -: 21-06-2015, 17:33:15 »

Интересна е методиката с хипертермията !
1:18:30 С. Бурзински, теорията му за Антинеопластонс, във филма само се споменава, не е преставена в детайли.

Активен

If you are,you breathe,If you breathe,you talk,If you talk,you ask,If you ask,you think,If you think,you search,If you search,you experience,If you experience,you learn,If you learn,you grow,If you grow,you wish,If you wish,you find,If you find, you doubt,If you doubt,you question,If you question..
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3942


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #136 -: 21-06-2015, 21:15:50 »

Това вече зависи от автора на филма. Не са споменати и доста други медицински колоси , постигали успех в онкологията - , Л. Колдуел, Ал. Залманов, Ал.Самохоцкий, Емануел Ривичи..
С хипертермия Залманов е лекувал още през 50те години много "неизлечими" болести + 4 вида рак.
 При това - в домашни условия.   Shocked
 Отдавна искам да пусна теми и за всичките тези , но поне за последните трима. Това са абсолютни гении, лекували с лекота всякакви "неизличими" болести.
За Ривичи ,директорът на известната онкоклиника "Слоун Кетъринг", казва : "Познавам го от 10 години. Не знам как го прави , но хората влизат при него мъртви, а излизат живи! "    Умира през 1997 на 101г.
А Самохоцкий открива, че не бацилите , не външните въздействия предизвикват болестите, а реакцията на Централната нервна система към тях. И оттук извода - нужно е ЦНС да получи такъв сигнал, който да изключи реакцията й към вредните агенти и така да се възстанови равновесието. Колегите му с изумление са наблюдавали как вдига на крака отписани болни, без дори да се интересува от диагнозата им! Абсолютен вълшебник! Някой недосетлив би попитал - защо не сме чували за него, след като е толкова велик? Защо не се лекува по неговата методика?  
Отговорът е лесен - ако е по неговият метод , почти всички медицински специалности стават излишни..  

А Залманов, това е свято име в устата на всички без изключение руски , а и не само руски натуропати. ( той е завършил с отличие 4 медицински академии  - една в Москва и в още 3 европейски страни.)  Доказва, че всички без изключение болести се предхождат и съпътстват от влошена микроциркулация ( което означава - недостиг на кислород до клетките, лошо хранене на клетката ,на тъканта , лошо отвеждане продуктите от обмена ,.. със всички произтичащи последствия)  
Оправя се циркулацията (  с почтги безплатни методи разбира се Smiley ) - оправя се и болният..
Запознатите с методиката му , поставят името му наред с имената на Хипократ, Авицена и Парацелз. Защо и за него не сме чували? Същата причина - забранено е да се лекува евтино. То добре , че гореизброените тримцата са живели в друга епоха.. че ако се бяха родили през 20ти век, и за тях никой нямаше да е чувал  ухилен  
Но , подробности друг път.  ухилен
« Последна редакция: 21-06-2015, 21:48:15 от бате Бино » Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
grow
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 519« Отговор #137 -: 23-06-2015, 18:54:51 »

Еми хайде де, не го отлагай много, за руснаците аз лично нищо не знам.

 Колдуел е нашумял, а Ревичи от това на което съм попадал от неговите писания съм впечатлен доста - човека слиза достатъчно на техническо ниво.
  Въобще към когото и да се обърнеш творил миналия или по-миналия век, има защо.

Активен

If you are,you breathe,If you breathe,you talk,If you talk,you ask,If you ask,you think,If you think,you search,If you search,you experience,If you experience,you learn,If you learn,you grow,If you grow,you wish,If you wish,you find,If you find, you doubt,If you doubt,you question,If you question..
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3942


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #138 -: 23-06-2015, 22:21:43 »

Точно така. Самата  медицина като наука е била наистина хуманна. Че даже и фармацевтиката е била на съвсем друго "морално" ниво, имало е лекарства , които са били ефективни, без да са скъпи и без такива странични ефекти, както сега. Комерсът въобще не е бил в такива размери..
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
tomika
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7


« Отговор #139 -: 30-11-2016, 10:42:47 »

 Първият път когато е тотално смачкано медицинско откритие от фармациите е 1932г. Машината на др. Райф, която лекува без лекарства. Унищожен е и уникалният му микроскоп, с който той локализира ВХ вируса и BY.
Микро вируси, които предизвикват рак и саркома. Преди няколко години бе открита оригинална машна и разгадан принципът и. За вмомента има две такива машини в България, едната е в мен.
Активен
Страници: 1 2 3 4 5 6 [7] 8   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: