Здравейте усмихнати съфорумници! От доста време не съм писал в дневника си, но днес реших да се отчета. В последните дни не мога да смогна нищо нито на учене, нито на спане и всеки ден ми е едно такова подтиснато. Мислех си, че това е от зимата (която не харесвам) и от това, че почти не общувам с никого и не ходя никъде... За щастие не е точно така, още веднъж се потвърди мнението, че човек сам си кове/пише съдбата. В последните дни с решителност и хармония гледам света през призмата на добротата. Още нещо на което се радвам е това, че завърших учебния срок и без скромност ще кажа, че го приключих с успех 5.92 ( само една 5-ца, по физическо
). Това ме абицира още повече да уча и да се старя. Все още се лутам между две специалности към които да се насоча догодина (в 11. клас), но времето ще покаже. Засега наблягам на математиката, английският и програмирането, но нека не ви занимавам с моите глупусти. Стана доста дълъг увод, за това ще прексна до тук с разтегливите локуми и ще премина към съществената част (и по-кратка надявам се
).
Менюто днес (30/01/2010г.)
~9:00 - 2 големи, жълти ябълки
~11:00 - около 100-150гр. смлян сусам с малко мед, шепа орехи и тука "малко" се отдадох на страсти, хапнах една питка с шарена сол (по-лошото беше, че питката бе от бяло брашно), но минало свършено, продължавам напред
~13:30 няколко лъжици лютеница (домашна, адски я обичам) с една кисела краставичка, около 1 кг. банани и един портокал
~16:00 2 чаши вода
~17:00 една голяма ябълка, оъново жълта