Здравейте, драги суровоядци! Отдавна не съм писал в моя дневник (всъщност почти не съм писал), та реших колкото се може по-редовно да споделям моите впечатления от суровоядния ми начин на хранене.
Та да продължа направо към днешното меню:
> към 9:30- салата от 2 домата, краставица, смляно ленено семе, 1 връзка магданоз и 2 супени лъжици зехтин
>към 12:30-13:00 купа орехи, 2 домата и 3-4 супени лъжици мед
>към 17:30-18:00 2 ябълки, 2 банана, една малка прскова, 8 маслини и 3-4 фурми
Това е което съм хапнал до сега, после ако поема още нещо ще допълня дневника. Струва ми се, че поемам голямо количество храна и особенно мед. Преди два дни дядо ми ми купи един буркан(1,5-2 кг.) с мед. Днес 1/2 от меда вече го няма а аз се облизвам сладко. Според вас добре ли е, че употребявам толкова мед ? Имам огромен апетит и това ме притеснява, обяснявам си го до някъде с това, че съм в пубертета. При ръст 167см. и тегло около 60кг. според вас нормално ли е такова количестово храна ? Забелязал съм, че въпреки изброените от мен фактори (по-горе) се чуствам отпаднал и безжизнен. Някави предложения на какво би могло да се дължи това?
Ето последното допълнение към менюто ми. Смесих плодове и зеленчуци, не знам дали е правилно:
> 9:20 - Половин ябълка, един банан два домата, краставица и една супена лъжица мед ( не се сдържах).