Марулке, аз също смятам, че има само плодове, защото краставицата също е плод. Тя принадлежи към семейството на тиквите а ботаниците са определили тиквовото смейство като плодово (ако мога така да се изразя). А относно Р.Х. чувал съм го, но аз се доверявам на Природатата повече от колкото на хората. За това смятам, че щом Майката Земя ги е създала за храна и не ни е заложила генетично да разделяме храната си, не трябва да го правим насилсвено (тука малко увъртяно стана
). Аз до някъде за пример взимам другите видове животни и техният начин на съществуване. Общо взето старая се да изграждам живота си в хармония с природата (до колкото е възможно). Радвам се когато има слънце, радвам се когато вали дъжд, радвам се когато духа вятър, защото в себе си знам, че това са показатели за все още съществуващата връзка между нещата (колкото и изкривена да е сега, но я има), както и това, че все още не е късно човечеството да поправи грешките си. Мечтата ми е за една световна кампания против сегашните модели на икономика, против сегашните индустрии (само някои от тях), против общоналожения модел на "задравословно хранене" и най-вече против това, че човек е самостоятелен в този свят и не зависи от нищо. Ако трбва след време, ако имам възможност аз ще започна тази кампания с всички средства и кураж които имам. Спирам до тук, защото се отклоних и много се замечтах...