Здравейте Всички,
Да споделя и аз. От началото на предната седмица, минах на сурова лека храна, направих 3 хидро-колонотерапии през ден, всяка сутрин вземах по две лъжици зехтин и сока на един лимон, малко след това, чаша топла вода и лъжица мед. Пих всеки ден по около две чаши ябълков фреш(може би не е било достатъчно). Вчера, 28-ми до 14:00 пих ябълков и морков фреш и хапнах няколко моркова. В 14:00 започнах да нагрявам областта на черния дроб с грейка. В 16:00 пих една лъжица английска сол в чаша вода. За съжаление, не получих никакъв позив. От 19:00 , за около 50 минути изпих 200 мл зехтин и 200 мл лимонов сок. След час и половина ми стана леко тежко и след около половин час премина. Продължих да нагрявам и в заспах някъде след полунощ. Станах днес 29-ти към 08:00. Никаква тежест не усетих.Пих 0.5 Литра сок от ябълки. Пропуснах да взема английската сол. Към 09:00 имах позив , съдържанието- обикновени фекалии. Към 11:00 изпих две чаши сок от грозде. Никакви позиви. Към обяд изядох „метличка“-та. И след като не можах да изкарам моите „камъни‘‘, наложи се да изкарам тези на бойлера(протече, много нагар падна). И сега реших да споделя.
Къде сгреших??
Не съм Хомо Футурус, но докато той се появи, ще си позволя аз да коментирам -
1. Не си споменал каква храна си ял в подготвителния период ? Ябълките не пишеш какви са, надявам се да си обърнал внимание, че е силно препоръчително да са от киселите...
2. Разхлабителното, което вземаш в деня на почистването, трябва да е такова, че да си сигурен, че ще те "изпразни" преди 19 часа...
3. Разхлабителното (или клизмата) след прочистването също си е важен елемент, и може би това е най-главната причина да не видиш резултата от почистването...дано да греша....