Извинявайте, но мисля, че ниския коефицент на полезно съдържание спрямо общия шум, прави безполезна тази говорилня. Отдавна се измести фокуса от първоначалния замисъл и заглавие. Усещането за спреятеляване и създаване на някаква общност е хубаво нещо. Но прекаленото фамилиарничене – МИЛИЧКА и прочие, носи едно по-различно настроение. Наблюдавам една неспособност. Неспособност за общуване.... , която никак не пасва на уж древните ни гени... Неспособност, толкова драматично очеизвадна, че е направо отличителен белег на неслучващото се израстване.
Правят се изключително смешни и тъжни ГЕНЕРАЛНИ изводи със силата на негативизма без да се чуят аргументите на отсрещната страна. Ама че форумна етика е това. Диалогът за мен е важен - но не и във вид на коментарен спорт. Вулгарно по милиционерски ми жертвахте чисто човешките права да внеса яснота. Което е жалко и грозно.
Това е един от форумите, които обичам. Когато за пръв път влезнах и се огледах, читавото съдържание беше много повече от коефицента на шума. За разлика от бг мама например, където не си гледат темите като майчинство, бременост, а се занимават със сараите на Доган и Евровизия. Има и още няколко форума с провалена концепция, които спрях да посещавам. Там просто нещата са изпуснати и веднъж потребителите вкусили от хаоса, само спамят и модераторския панел не успява да върне нещата в рамки.
Лично аз нямам проблем с познанията си и винаги изхождам от позицията за перманентия им недостиг, което ме кара да се чувствам комфортно с натрупванията им. Винаги докато другите се опитват да си намерят различни акценти в утъпкани до скука ниши, аз разоравам нова. Моята концепция е да си бъда учител на самата себе си, да се предизвиквам, за да не създавам влачене и успиване. Свикнала съм да имам по-голям избор в собствените си окови, отколкото да разчитам на нечии други. От хората съм, които не следват, а създават. Тук със сигурност има още няколко, които с удоволствие следвах и четях.
Не разбрах какъв е този злокобен терор спрямо моето участие. Но казват, че причинно-следствената връзка била в нас самите. Вината ми е , че изобщо се регистрирах. Да държиш интернет в ръцете си не било особено приятно преживяване..
Смятах, че в този форум са се събрали зрели хора с мисловни реакции. Демотивиращо и разочароващо е всичко това. Човешкият живот е кратък, за да го посветя само на оттласкване от дъното. Затова и напусках интренет пространството. Днес и този форум.
Няма да обсипвам никого с комплименти, хората, които са важни за мен съм им го показала и те го знаят. На останалите благодаря, че ме изтърпяха. Научила съм се да отстъпвам. Няма незаменими хора. Една идея по-усмихнато и щастливо ми беше, че бях сред съмишленици. Но няма смисъл да пишем заради самото писане. Затова приключвам тук.
Бъдете здрави. Благодаря и се извинявам, ако съм обидила някого през годините!
P.S. Може да изтирете всичко, което прецените и съм споделяла през двете ми потребителски имена - purelove и др, където съм гост. Процедирайте както намерите за добре и правилно.