ЗДРАВЕйте на всички ! Казвам се Митко, по професия психолог (в буквалния смисъл душа+наука), по душа също
Това, което ме доведе тук е може би някаква необходимост от промяна или по-скоро някакъв експеримент, все още не съм сигурен, но много се радвам, че съществува такъв форум и съм Ви Благодарен за съветите, рецептите и всичко, което всеки от вас споделя тук
За мен суровоядството никога не е било цел, желание. Чел съм по въпроса, имат логика изказванията, изследванията, които се правят и всичко клони към подобряване на здравето. Но проблема в днешно време не е липсата на информация, а точно обратното.
)
Правих различни опити, да премина от тази страна, имаше някакво нежелание в мен, навярно времето не е дошло ли кой знае какво.
След няколко сесии, които направих по холотропно дишане, нещата започнаха силно да се изменят и нещо в мен постоянно ме тегли към този начин на живот. За това реших да опитам как ще ми се отрази
)
Все още има неща, които искам да проверя, неща, които ме притесняват, но се надявам се с ваша помощ ще си изясня въпросите, които ме интерисуват и да вървим всички към един полезен начин на живот, както за себе си така и за другите:))
Поздрави и пожелания за един хубав и слънчев ден,
Митко