Ето ме отново, преди няколко дена приключи моето захранване, което продължи над 20 дена, горе-долу колкото гладуването. Чувствам се много добре, тонусът ми се подобри значително, намаля драстично нуждата ми от сън. Занимавам се с музика и се чувствам най-продуктивна вечер, което ме кара често да си лягам късно. Това, което ми прави впечатление е, че преди не можех да отлепя от леглото преди 10ч. - 11ч. (когато имам възможност да спя дотолкова, разбира се), а сега се събуждам сама между 7ч. и 8ч., и се чувствам екстра! Да не говорим за вокалните ми постижения, които не спирам да преоткривам с удивление! Също така вече чета без очила
По отношение на синузита и розацеята има още какво да се желае, въпреки че и там има подобрение. Наясно съм, че ще трябват още пречиствания, още повече, че се хвърлих малко прибързано в това и позакъснях с клизмите... Това, което усетих и видях е, че явно при мен проблемът идва от червата, най-вероятно има разни гадини, които са се настанили там, защото най-значителното подобрение настъпи след процедурите с клизмите (към които пристъпих към края
), а и сега след гладуването, когато сетивата ми са изострени, усещам, че всичко е концентрирано в стомаха.
Четох за уринотерапията и сега, когато урината ми е що годе пречистена реших да пробвам върху кожата на лицето (за вътрешно не мога да се реша и незнам дали въобще някога ще имам нагласата за това). Ефектът върху лицето е поразяващ, а започнах да го прилагам само от 4 дена. Надявам се подобрението да не е само моментно!
Иначе от утре започвам житния режим, а скоро и ММС. Преди лятото няма да имам друга възможност за друго такова мащабно пречистване, тъй че съм си определила по един или два дена гладуване в седмицата.
До нови срещи и успех!