Здравейте, днес е 23-ия ден от моето гладуване (водно) и искам да ви помоля за съвет как да продължа, или дали изобщо да продължавам (както бях писала преди мислех да включа и сухо, но определено няма да е този път...)
Ето как протече гладуването до този момент: от самото начало, както и досега, не съм изпитала никакъв глад (най-вероятно заради постоянното гадене). Гаденето започна на 6-ия ден, придружено от виене на свят и слабост, но от всичко, което съм чела, това е нормално. Моят проблем е синузит, придружен от акне-розацея в доста тежка форма, но досега не съм отчела някакво обостряне или влошаване на симптомите, което по принцип очаквах. Това, което ме притеснява е, че от 2 дена гаденето е наистина непоносимо, а тази сутрин и повърнах. В устата имам един кисел вкус, който направо ме побърква и от него ми се повдига още повече. Към това можем да прибавим и обилното слюноотделяне, под формата на бяла пяна, което се появи от няколко дни. Откакто започнах езикът ми се покри с бял налеп, който преди 2 дни стана тъмно жълт. Искам да продължа, но усещам, че ми идва прекалено това гадене и повдигане вече 23 дни. Според вас нормални ли са тези промени и то на този стадий от гладуването, защото от една страна не искам да направя някоя беля, а от друга издържах досега и не ми се иска да спирам преди да съм усетила ефекта... Благодаря!