Да да , не е лесно , но поне е интересно , ДеНиро ( Ех, де да имах усмивката на истинският ДеНиро, каква ли физиономия би направил ако го поканим във форума , особено от последните дни..
)
Искрена , благодаря ти за топлите думи и за разбирането. Сетих се какво би било най-доброто в случая, за да се успокои атмосферата
Защо не си починеш от нас известно време?
И без това само нерви събираш напоследък..
Месец -два , например? А после... зависи от теб. Получат ли се максимум две оплаквания, просто ще съм принуден да уведомя "повелителят на бановете" , тоест Христо Дешев, който, както знаеш, не си поплюва като мен
Искам и ти да ме разбереш. Вместо да използвам малкото си свободно време за да пусна интересни теми , по които инфо на български изобщо няма, съм принуден да изчитам цели тиради , да заключвам , да влизам в конфронтации, да пиша обръщения , като същевременно внимавам да няма и обидени..
Същото се отнася и за съфорумците - губят време и нерви да четат препирни , разваля им се настроението, минава им мерака да споделят нещо интересно ..
И всичко това , само защото не искаш да се съобразиш с тях.
Прекрасно знаеш вече какво ТОЧНО ги дразни Затова , ако ще пишеш ( след отпуската
) - пиши по начин, който да не ги дразни.(съгласен съм, че всеки от нас се дразни все от нещо и от някой , но , при теб случаят е по-друг - имаме "силно дразнене"
)
Има един форум, който , конкретно за теб , ще е по-подходящ. Казва се "Дриймленд". (Изисква се регистрация обаче, вероятно не случайно..
) Това е като форум-близнак на "земя назаем", само че обогатен и с допълнителни раздели , като напр.
"Световни религии. Молитви. Чудотворни икони и храмови чудеса."
"Магия, уроки, енергийно въздействие - молитви, практики и ритуали за енергийно изчистване и защита" След като успяват да ги имат, без да се изпокарват ( като нас ) излиза , че са по-напреднали
, а ние няма да се сърдим. Щом тук се дразним при споменаване на думите "библия" и "Бог" , тогава ще внимаваме да ги употребяваме по-рядко , в интерес на добрата атмосфера. Или ,както каза ДеНиро - да ги употребяваме в съответните раздели.
Ако ще ми отговаряш ( Искрена ), нека да е с до 3 изречения( и в един пост
), за да не тръгват пак дълги обяснения.
А на другите съфорумци спираш да отговаряш, както и те спират да те одумват.
( това не пречи на обичта. Където си я е имало , пак ще си я има
)