Огризко,
светите отци са лекували рака.Знаели са даже каква е причината за него.Знам,че Св.Серафим Саровски е лекувал рака с една нафора.Когато отива една жена при него да го пита за майка си дали ще бъде излекувана и казва,че тя в момента е в болница той дава 5 нафори.Когато излиза от стаята жената се е зачудила защо Св.Серафим и дава 5 нафори, а не 1 нафора.Отивайки в болницата и влизайки в стаята , където майка и е настанена тази жена вижда 5 човека - лежащо болни от рак.Тогава се сеща,че Св.Серафим и е казал да вземе 5 - тте нафори, че ще и затрябват.Давайки на тези пет човека нафора всички са напълно излекувани.И повече никога не се разболяват от рак.
Днешната медицина не знае каква е причината за дадена болест.Има хиляди теории и за рака.И затова залъгва хората, лекува ги с методи, които не се знае дали помагат или вредят.Аз мисля,че химио и лъчетерапиите са много вредни за целия организъм.Те убиват и здрави клетки.Затова човек трябва да има духовното зрение и да се поправя и да чисти грехове.Така по Божия милост ще придобие и здраве.Иначе само с разни лечения не става докато самите ние не се променим.Сам Иисус казва : Поучете се от МЕНЕ , защото съм кротък и смирен по сърце.
Поздрави !