Абсолютно си прав
Трансформацията на моето тяло продължава вече около 2 години - процесът е бавен, но стабилен!
Титане, ще те разочаровам - именно със силово кондиционно трениране съм достигнала 74 кг, от които 62 са активно тегло. Както явно знаеш, при този тип трениране се увеличава костната плътност и плътността на мускулите БЕЗ да се увеличава значително техния обем. Иначе съм доста надарена, сигурно 1/3 от тия 12 кг мазнини са ми в "прелестите"
. Когато бях 66 кг. активното ми тегло беше около 44кг., което е с 5 килограма ПОД ЗДРАВОСЛОВНОТО за мен. В добавка, тогава ми лъсна целулита (средно тежка форма), която до сега съм излекувала на 70%(преценявам на око) и продължавам да третирам. Ако се гледа само теглото - сега би следвало да съм по-пълна, но ако се гледа процентът мазнини - по-добро тяло от това не съм имала никога
За пръв път виждам релефът на мускулите си без да проявя въображение
За справката, аз съм Капха-Питта
и съм висока 175 см. Преди да стана 80% суровояд бях 82 кг и също изглеждах много добре. Явно трябва да кача снимки, за да се убедите, че никога няма да ми ги дадете.
Това със свалянето на килограми за рекордно време съм го изживявала първо с плодов режим (за месец станах 45 от 54), а после и с водното гладуване... По принцип и аз знам, че не е желателно да се сваля толкова много - дори и да е само вода в началото, нали минава през бъбреците... Ако пък е чисто тегло - в най-идеалния случай, токсини - страда и черният друб и прочие... Иначе са ми известни и по-екстремни случаи - баща ми е бил боксьор преди години и непрекъснато е качвал и свалял по 5 до 10 килограма, за да минава в различни категории за състезанията . Друга близка приятелка беше джудистка и покрай разни състезания също сваляше по 10 кила за 5 дена и после отново ги наваксваше . Това е най-неправилното.
Доколкото знам е нужно поне няколко месеца, за да се задържи едно тегло стабилно... Иначе е като асансьор - както е мойто татенце в момента - 3-4 кг нагоре-надолу постоянно.
Това имах предвид и аз - едно е да свалиш 5 кг. за една седмица, ако примерно си ги качил в рамките на миналия месец и съвсем друго да свалих 20 кг, които си носил цял живот, за месец, независимо че съотношението свалено тегло/време е еднакво. Другото е, че графиката на свалените килограми за един такъв срок от месец не е линейна - в началото е по-интензивно, мисля че всички сте наясно. Всеки може да си даде зор да гладува, но задържането на това тегло е труден процес ако си бил пълен цял живот, а мускулната хипертрофия го прави и бавен.