Здравейте отново ! Искам да споделя впечатленията си от семинара . Беше много приятно , но доста дълго и ако трябва да си призная малко изморително преживяване. Научих доста неща за себе си , които не подозирах. Доста добри упражнения ни даде . Изуми ме с каква енергия разполага Джон , въпреки че не е първа младост
Атмосферата много ми хареса . Като цяло книгите и семинара му се припокриват , но аз ги усетих по доста различен начин . ОПРЕДЕЛЕНО не съжалявям , че отидох. Запознах се с доста интересни нови хора на най-различна възраст. Естествено им споменах , кой сайт ме е грабнал . Някои силно се заинтересоваха и ме помолиха специално да им го напиша , така че очаквайте нови кандидат -суровоядци тук
.
Относно критиките към него - ще се постарая да съм максимално ясен и точен : и на мен ми харесва Петър Дънов , даже много, ама сега сме 2010 година и не е зле да има учители като Джон Кехоу , които може да не казват нищо ново , но поне го поднасят маскимално лесно приложимо в ежедневието ни . При това през цялото време цитираше принципи от Дзен-будизма и цитати от Библията и се прекланяше пред прозренията на Исус Христос и ги направи много по-лесно разбираеми лично за мен .
Кристияне , благодаря ти , че те има тук братле ! Попадал съм на коментарите ти из целия сайт и форум и съм много впечатлен. То в крайна сметка трябва да има скука, за да разберем кога ни е интересно , трябва да има грозни неща , за да можем да познаем красивите е т.н. Добре че има кой да пише глупости , че да оценя колко ценни коментари има тук.Продължавай добрата работа