Тази книга определено ми допадна с доброто и кратко описание на причините и кои храни допринасят за хармония и симетрия на тялото.
Тук ще изложа накратко някой неща.
Заедно с The Sunfood Successfull Diet,смятам че освен тези 2 книги,нямам нужда от други,свързани с храненто в момента.А и ми се струва,че колкото повече чета различни автори,толкова повече се обърквам в някой случай,или изпадам в крайности,близки до вманиачаване,което е неприемливо.
Исках да ви пиша и за лекцията на Д.Улф,на която присъствах.Бях доста предубедена като отидох,смятах че цел Н1 на тази сбирка е комерсиалното.Очакванията ми бяха доста по-нискостоящи от това което видях.
Останах очарована и се радвам че отидох.Лекцията продължи към 5 часа,имаше почивки,в който можеше да си опитаме всякакви лакомства,сурови торти,сандвичи,кракери,енергийни барчета,коктейли и т.н.
Имаше огромна колекция от книги,и разнообразни продукти в продажба,на приемливи цени,който не се намират лесно по магазините,особено книги. В залата,където се проведе лекцията присъстващите бяха около 400 души!Имаше от всички възрасти,много суровоядци,начинаещи,излекувани чрез суровоядство и такива,стремящи се към това.Като цяло публиката беше наясно с трудовете на Дейвид и с принципите на суровоядството.Затова и самата лекция беше насочена към един вид надграждане на общоприетите знания.Говореше за доста неща от рода на-лечебни свойства на различни видове гъби,КАКАО не го пропусна.Имаше и много материали с кирлианова фотография,която всички намират за мн.интересна.
Имаше и препоръки за различни видове пречиствания,като особено наблегна на плодове,какао и кокосови продукти за тези пречиствания. Това,което запомних преди всички от лекцията:
1.да не се консумират никакви продукти в който да пише че съдържат калции,добавки на калции.Трябва костите непрекъснато да се освобождават от калциеви натрупвания,а не да им се дават добавки.
2.челна стойка е хубаво да се прави всеки ден(заради гравитационните сили,доста подробно го обясни,но не помня в момента подробности).
3.чудесен детокс-сутрин на гладно-1.с.л.MSM+20 капки Fulvic Acid(йонизирани океански капки,съдържащи минерали които могат да неутрализират каквито е да е отрови в тялото до 30мин.след приема им),вода и 1 лимон(MSM се усвоява най добре в съчетание с Вит.C).
Най-ценното за мен от тази лекция бе енергията която усетих,атмосферата която създаде този човек,приятно ти да си около него и колектива му,излъчва НЕВЕРОЯТНА енергия И ентусиазъм,оптимизъм,нещо много свежо,приятно ти е да си около него,да го слушаш.Има изключително въздействие и магнетизъм.Но имаше и неща,за който смятам че можеше да даде повече инфо и детайли,освен това лекцията не бе структурирана някак си не както очаквах,и на публиката не им ставаше ясно за доста неща за който се говореше,ако не са чели предварително и не са информирани що е "аджеба"суровоадство и "кви"са тия чудати билки и продукти за които той говори.
Хареса ми че е със заразително добро настроение,и непрекъснато вкарваше много хумор в разказите и коментарите си,и личеше че го прави спонтанно и искрено.Тък като той говореше и водеше лекцията нямаше как да се запозная лично да поговоря с него(а и си тръгнах по рано),но се запознах с целия му екип,които страшно ми допаднаха.Освен това намерих тези книги,който ги няма никъде,повечето са извън печат вече. Много ме ентусиазира и запали. Прибрах се в къщи,веднага запретнах ръкави,извадих дехидратора,и се развихрих хаха...има моменти когато не сам 100% сурово,напримем по разни пътища или моменти в който не си нося нищо,но винаги когато мога съм и Д.Улф ми въздейства страшно силно.
Някак си като го слушаш си казваш,искам да живея,да се смея,да се радвам на живота и това е постижимо,аз го мога,искам го и това е най-лесното нещо на света
Вечерта ще ви постна и самото съдържание сбито от книгата тък като сега трябва да излизам.