здравей Вики и мерси...намирам дневничетата за много полезни, и с оглед на това, че мога да си проследявам после как съм се хранила и как се чувсвам.
за мюслито- обичам, да, а и е лесно и вкусно. Купувам си някакво българско, има 2-3 марки, пише мюсли с ядки, защото в него има различни видове ядки(житни, овесени и т.н.), семена, пшеничен зародиш, че даже и понякога кокосови стърготини.
накисвам си ги с вода, мед, орехи, тахан, и приемрно някакъв сушен плод (днес накълцах смокини).
и прибавям някакви кълнове.
и забелязах, че напоследък не ми се смесват много нещата-например в дните, когато ям мюсли и житни, не ми се яде салата.
гледам да ям мюсли 2-3 пъти в седмицата, не повече.
а иначе аз не ям късно вечер, обикновено от 4 до 6 ми е вечерята.
но просто не мога да обърна режима, сутрин не ми се яде, опитвала съм хиляди пъти, не се чуствам добре
гледам да ям след 12, така си давам време на тялото да се изчисти, и за мен този начин работи прекрасно...минала съм през доста неща.
много трудно ми беше да свикна да вечерям рано и да въведа ред в часовете, но с опита и грешката стана.
а за кафето- сега ми е много натоварено и мисля, че няма да издържа без него, признавам си, ПРИСТРАСТЕНА съм..пия само веднъж на ден (за разлика от преди, по 4-5 пъти), но си кипвам голяма и силна доза..но засега ми трябва, пробвах да го спра зимата, в период с интензивна умствена дейност..разбирай сесия
, обаче 2 седмици не можех да стана от леглото..а аз по принцип спя толкова малко..тъй че ще го спирам бавно и някога...