Винаги съм сънувала много, понякога даже се стряскам, ако има "сушав" период - мисля си, че нещо не е наред...Сънищата, които помня са винаги цветни. Имала съм много пророчески сънища - като например, в колко часа ще почине баба ми, кога ще започне раждането на детето ми и много други...Даже ми се е случвало да водя разговор, който съм сънувала преди няколко дена и не само моите думи са същите, ами и другият човек говори същите неща...Когато имам въпрос, на който сама не мога да си отговоря, си го задавам вечер и казвам, че на сутринта искам да знам отговора - обикновено го получявям - може да е като пряк отговор, но понякога идва като усещане, чуство - ако е положително, значи отговорът е да. Преди години, когато почина единият ми дядо ми се случи нещо интересно. Започна да идва в сънищата ми и обикновено ме плашеше до степен да изпитвам нечовешки ужас. Все беше гладен. Какво ли не правихме - че му се молих, че в църква ходих, баба ми ходи на гроба му и носи храна, моли го да ме остави на мира, даже да иде при нея да й каже какво иска - никаква полза. По едно време се страхувах да заспивам. Една нощ пак дойде и ме захапа по коляното, беше без лице, нямаше никакви чуства в действията му, не мога да ви опиша как се събудих свита на кравай до съпруга си, обляна в пот и буквално скимтяща от страх, а коляното ми пулсираше от болка...И разбрах, че трябва сама да се преборя с него, че няма кой друг да ми помогне. На следващата вечер се приготвих за битка - както бях гледала по филмите, реших, че като дойде ще го чакам и не знам как, но няма да се дам. И той дойде, но аз бях готова и го чаках - бях се оградила с нещо като бронирани стъкла, вътре при мен беше цветно, весело, пълно беше с шарени балони, чуствах се защитена, той вилня, блъска по стъклата, аз му казах - махай се, повече не идвай, не ме е страх от теб и други такива...Отиде си и повече не е идвал. Не знам каква беше причината за всичко това, навярно аз съм била единственият му шанс за ....какво всъщност. Както и да е. Сега знам, че мога и насън да се преборя с няккой. А иначе много обичам да летя...Насън...