Привет на всички,
от няколко месеца не свалям очи от сайта и форума. Ставам и лягам с вас и съм много благодарна на Мер, която е главния „виновник” за това.
На 34 години съм. До преди няколко години живеех и работех предимно нощем, пиех много алкохол, пушех, забавлявах се с моите приятели и мислех, че живота е чудесен...но...изпаднах в депресия (за първи и със сигурност за последен път в живота ми). Аз работех много и явно от претоварването...просто нещо в мен се скъса. Събуждах се след 3 часа сън, тотално преуморена, изнервена и изтощена до крайност.
Не можех да се побера в кожата си, защото по принцип съм енергичен, топъл и ведър човек. Напуснах работа и реших да променя живота си. Преди почти две години заминахме с моята половинка за Берлин. Там попаднах на филма „Eartlings” и от тогава не съм опитвала месо а млечните продукти ги ограничих до минимум. Купувам си дрехи, аксесоари и обувки от изкуствена кожа, обичам животните и ми се иска да променя света. Хехе, и така...стигнах до суровоядството и открих сайта на Мер. От всичко, най-много искам да променя себе си, и мисля че най-накрая съм готова за това. Преди няколко месеца се преместихме във Франция, но все повече мисля за България и ми се иска да се върна. Когато чета за вашите срещи, ми е малко мъчно, че не мога да дойда, но ...това винаги може да се промени. Мечтая да видя в България повече хора, които като вас се грижат за духа и тялото си, мечтая да има веге детски градини, да няма бездомни животни, магазини от където да си купуваме веге обувки и храни за вкусните рецепти . Благодаря на всички, които споделят опита и знанията си. Хиляди прегръдки от мен