Поговирката гласеше: -" Убий глупака с мълчание"
Епа като нема кво да кажеш, помълчи си ..
а ти каво направи разкрещя се та събуди целия форум.
Мда, така е .. по всичко личи, че си много умен, след като успя да го констатираш това!
Е, след като постигнах целта си, вече мога да се занимая с нещо по-приятно ..
От написаните отговори си разкрила достатъчно от себе си ...
Е ?! Аз не се срамувам от себе си, та да се крия .. // за разлика от теб, например ..
Ще коментираш ли на Манек или да продължаваме със злобата ти към мен ?
С теб нямам желание да коментирам каквото и да е. За мен ти си органичен портал / разбирай енергиен вампир / и точка. Ако искаш, вземай мерки да се лекуваш, ако не искаш недей. Злоба към теб нямам! И ако не беше си позволил да обиждаш публично Манек и всички негови последователи, никога нямаше да си и помисля дори да комуникирам с теб!!!
Няма да се задълбочавам с теб, като се върнеш от Индия може да правим диалог, до тогава се забавлявай както намериш за добре.
От Индия вече съм се върнала, но както споделих по-горе, нямам желание за диалог с теб, щот си имам други по-приятни занимания .. Аре! Аривидерчи!
//
Извинявам се на Мер, модераторите и на всички съфорумци, че наруших мира и хармонията във форума! Това си беше моя лична битка и съжалявам, че ви направих част от нея!
Това беше всичко от мен по темата. Излизайте по-често на слънце и бъдете здрави!