е, Радулче, какво му е чак толкова уникалното на това интервю. Поне не за нас, които сме запознати вече с това-онова..ниенали си ги говорим същите неща тука, само дето не сме доктори ...
) Виж, посредственяците-американци ,дето за пръв път намерили време да чуят нещо по-различно от рап и правене на мангизи, си имат правото да онемяват, защото са дебилченца и не си знаят светилата- нито Брег, нито д-р Норман Уокър, нито д-р Дийн Орниж, нито д-р Менделсон нито д-р Шелтън... . Нищо по-различно не казва,от всеки друг доктор-натуропат. Само дето е суровоядец. Разбира се ,че е ценен ,но "уникално" чак не пасва тука, виж за оная жена ,по-горе ,дето е само на слънчева енергия ,..това е друго.. Пълно е с такива кадри..
Ноември нали се срещнах лично с един подобен натуропат - доц. Хрушчов от Евпатория - 3 часа си говорихме в кабинета му,разказва ми надлъж и на шир как лекува хората "натурално" - МЕЖДУ ДРУГОТО ,АКО НИКОЙ НЕ Е СРЕЩАЛ ДОКТОР ,КОЙТО ПРИЕМА САМО ПО ЕДИН ПАЦИЕНТ НА ДЕН ( за да му обърне необходимото внимание ), мога да ви запозная с него . Не ми взе и стотинка, даже ми подари две от книгите си, едната между другото доста ценна ,защото е насложил възгледите си за храненето и начина на живот върху светото писание,(тоест коментари ) получило се е много интересно четиво,особено за хорра,които са И вярващи. Търси издатели даже.