Е вече би трябвало да сте наясно ,дами и джентълмени, - стевията е малко по-особено растение- доста опасно за бизнеса на корпорациите, бълващи изкуствени(патентовани) подсладители , както и бяла захар. Затова и семенца от нея не се продават на всеки ъгъл
Е , поне снимки на растението все още може да се видят из нета , но скоро като нищо може "мистериозно" да изчезнат и те
НО драги мои , моля не забравяйте , че да използваме стевията САМО за да си подслаждаме чая и тиквеника е все едно да си купим скъп и мощен компютър , който да използваме САМО за да си разглеждаме снимките от джобното фотоапаратче !
Стевията е уникално растение , билка с уникални свойства. Някои от които - паразитогонно ( пъди и микро и макро паразитите ) , неутрализира радиацията в организма (което медецът не може!) , топи килограмите ( при това по естествен начин - просто те кара да ядеш по-малко, ние може и да нямаме проблем с теглото , но толкова много други хора - имат ) има силно успокояващо и релаксиращо действие- нещо твърде интересно- явява се един от малкото натурални и здравословни! " успокоителни", подмладяващо действие-това е белката на дълголетниците в Япония ( където 80% от сладкишите се подслаждат именно с нея) , захранва с един куп витамини и минерали. .. и т.н. своства, в които лично се е убедил (чрез експерименти върху пациентите и сътрудниците си ) моят познат - забележителният суровояден , "алтернативен" и практикуващ йога вече 35г д-р Рэм Панасевич Свирский, ръководител на Киевският център "Каштан" .
Божественность стевии — совокупность всех её свойств. Она насыщает организм практически всеми элементами нужными для правильного обмена веществ. Уже после первой порции создаётся ощущение сытости.
Стевия — продукт долгожителей. Японцы продают её на каждом перекрёстке. 80 процентов японских кондитерских содержат стевию. Кроме всего прочего, она великолепно выводит накопившуюся и накопляющуюся радиацию.
Стевия уничтожает на своём пути и макро и микро гельминтов. Проще говоря, от солитёра до амёбы!
Стевия это вся съедобная таблица Менделеева!!!
Доктор Рэм Панасевич-Свирский.
Руководитель центра нетрадиционной медицины и диетологии «КАШТАНhttp://www.varikoz.kiev.ua/Rm02_53.htmlЗА медеца също вече би трябвало да сте наясно - употребява се суров или най-много - загрят до 40-тина градуса. Там му е силата. Над тази температура се превръща в обикновена захароза , че даже става и вреден като храна! Затова - за чайове ( освен ако не са студени) и за сладкиши (особено ако се пекат в печката
) е безсмислено да се счита, че медецът е по-добър от обикновената кристална захар.