Да така вече се разбираме. Изброените по горе индустриални добиви имат много трески за дялане. Няколко поста по нагоре Бино е пуснал линк на много възрастен Японец около 75г, който е хванал рибна тения от сурова риба. И японеца не си е правил фреш от пелин с карамфил. А също не е папкал сурови тиквени семки.
Притеснява ме този японец, нарушава ми рибното храносмилане. Трябва да намеря оперирана от кучешка тения вегетарианка на снимка как и режат тенийната киста от черния или белия дроб. И отдолу да пише някакви глупости как яла моркови и маруля от градината. на практика зараза може да се лепне от всичко и само силна имунна система може да ни опази.
Бино намирай втори японец с подобни рибни симптоми и по възможност на 40-50г не повече. Аз ще търся вегетарианка с тения.
Автор medikforum.ru
Сряда, 30 Март 2011 12:32
Семейна двойка вегетарианци от Франция може да се окаже в затвора заради смъртта на детето им. Те го държали изключително на кърма и то починало от липса на витамини.
Към момента на смъртта, 11-месечната Луиза тежала по-малко от 6 кг и се хранела само с майчино мляко. А майката и нейния съпруг били вегетарианци, които не употребявали никакво месо и млечни продукти. Решението за това взели, след като гледали по телевизията репортаж от касапницата.
В резултат на тази строга диета в майчиното мляко на Сержин Малик, според експертите, имало сериозен недостиг на витамини, който и причинил смъртта на бебето. 40-годишната Сержин (на снимката) и нейният съпруг Джоел Лий извикали бърза помощ за детето, което постоянно се потяло, плачело и било много вяло. Но, в момента на пристигането на лекарите момиченцето вече било мъртво.
В болницата се изяснило, че теглото на бебето е само 5,7 кг, докато средната норма за момичетата в тази възраст е 8 кг. Луиза била слабичка и бледа. Аутопсията показала, че в организма на детето има недостиг на витамини А и В12, които са абсолютно необходими за здравословното развитие. Подобен недостиг на витамини също така прави детето по-уязвимо към инфекции.
Сега тези родители са изправени пред съда. Прокуратурата ще иска за тях доживотен затвор.