17. Колко дни мислите, че можете да изкарате без радио, телевизор, GSM и компютър? (или поне без повечето от тях - уточнете!)
А. Без телевизор - години, за другите неща е много относително, зависи къде съм, с кого съм, как се чуствам.
Б. Неограничено дълго. Телевизор нямам от доста години; мечтая си поне за месец без компютър и телефон; само музиката би ми залипсвала, особено ако не съм някъде сред природата.
В. Последният път ми се случи за седмица, докато ремонтирахме една къща. Беше на място, където обхватът е кът, а пък за телевизор кой да се сети? А и бяхме заети с по-важни неща от изброените. Изобщо зависи с какво ги заменям.
Г. Колкото се налага. Ако мястото е скучно, нямам добра компания, няма какво да се прави и къде да се ходи, а и нямам нито едно от тези неща, или пък само тв, ще ми е доста трудно, но ще се справя някак си, ще измисля нещо което да ми е в полза.Р азбира се, ако съм на интересно място и с някой, с когото да ми е приятна компания, няма да се сетя за тях или да усетя липсата им. Била съм 2 месеца с тв само с два канала, които определено не бяха интересни, с интернет който зареждаше клипче около 2-3 часа и ползвах само winnamp-a, а не след дълго останах и без това, нямаше близо жив човек.И още подробности, които няма да разказвам, но човека е по-силен отколкото подозира и тези неща са просто прищявки, които дори, според мен, в известна степен пречат на това да му е забавно. Те са помощни, а не животоподдържащи, така че седмица-две не са кой знае какво.