Представа си нямате колко ви се радвам
знам че и много други хора го правят без да се включват.
щастлива съм,че всички тук сме именно българи-защо ли??!!
Мер е мн.права,че трябва да споделяме.Това което споделим,за нас може да е незначително,за друг-животоспасяващо.Хубаво е че сме различни,за да е интересно.Хубаво е всеки да има различни знания и идеи,от всеки научаваме по нещо.Всички трябва да имате самочуствието,че сте тръгнали по този път.Изисква се много сила за това.И всички се възхищават именно на силните хора,тези които "дръзват"да се противопоставят на идеите на масата...а всички вие точно това правите-евааала!!!
от край време в бг слушаме една и съща плоча-"кога ще ги стигнем"...американците ли не бяха и какви ли не други...Всичко в нашата държава винаги като че ли е било насочено към достигане на "западен" и т.н. начин на живот.Масата от хора са обезверени,тъжни,леко агресивни,в често търсене на негативите,като цяло ми се струва че в момента алчноста и простотията са на мода...е да,стигнахме ги
Уви...
Това,което ще узнаят един ден хората в бг е,че богатството което се намира в нашата държава го няма никъде...водата,природата,храната-тази естествената...и пак се връщам към водата-има нещо в нашата вода,което го няма другаде...не знам какво е,но няма друга вода от която да съм чуствала толкова живот и енергия...
Виждам че всички по света се стремят към естествения начин на живот,към природата,хубава вода,въздух,естествено хранене.....никакви пари и вещи не могат да заместят това...човечеството като цяло е мутирало,отчаяно-навсякъде...
на много малко местенца по света може да се видят здрави,усмихнати хора,щастливи от това което живота им дава.на тези места има живот-природа,хубава вода.
Ние се стремим към това което те имат-а те към това което ние
Та,какво е нужно на всички-капчица надежда. Този сайт е голяма капка надежда в морето.
Откакто започнах да споделям за идеите в този сайт,всеки с които съм говорила е искал подробно да им разкажа.колко е хубаво нали?
!!!!!!!!!!
обичам виииииииии