Преди време бях прочела за кислородната вода в Бялата книга за живота, че лекува паразити в организма. От какви болести пише че ги лекува , Сабинче?
Аз да те посъветвам ,ако разрешиш, щом ти е паснало това методче, да си придобиеш книжката на Неумивакин за кислородната вода, издадоха я ,макар и с отвратителен превод на български. ( но няма грешки в цифрите, сравних с оригинала на руски,който също имам)
Защото иначе става нали знаеш -кой какво чул недочул, пък какво разказал...
Не е съвсем точно заглавието на темата обаче. Кислородната вода въздейства върху
живите организми - бацили,паразити разни ( притеснява ги здраво явно ) но шлаки ,токсини и др. отпадни продукти не може да очисти, камо ли на клетъчно ниво. (На клетъчно ниво чисти само здрав лечебен глад) За по-големите паразити не е много сигурно обаче.
На клетъчно ниво прекисът подобрява окислително-възстановителните процеси , явява се много силен антиоксидант ,стимулатор даже, и затова е добър за сърцето и съдовете. (А от там и за много други неща естествено)
За отношението на Неумивакин към клизмите - също не е вярно (някой не е разбрал пак, но няма проблем, случва се
) Защото една от методиките му за приемане на кислородна вода е именно чрез клизми. Аз за нея знам от 4 г. , самият Неумивакин я прилага вече 15г, той има център в Москва. (Другите варианти са пиене , венозно и външно-обтривания) Но и преди не е отричал клизмите, имам около 20 негови книги, така че не ги слушай ..
Един месец пия прекис вече , има усещане за тонус, какво избива изотвътре не мога да кажа