здравейте отново от мен
)))))) , влизах рядко, но не съм ви забравила! При мен положението е следното - гледам да ям максимално сурова храна като месото и млякото съм отказала, но сирене и кашкавал се изкушавам понякога, хляб много много рядко, сладко не ям, пия само вода и фрешове(чайове не обичам, ако пия, което е мн рядко предпочитам плодов от пакетчетата , но ми се вижда изкуствен,а и ако съм на заведение не си поръчвам, защото не искам да го подслаждам с "меда" от пакетчетата, който предлагат), кафето и горещият шоколад ги изключих макар че имаше период, в който се чудех кое от двете да изключа, защото изпитвах нуждата да пия нещо горещо, в началото ги редувах докато накрая не ги отказах. Сега ям доста еднообразна храна, но ще ви чета и ще разнообразявам. Засега се храня главно с плодове(грозде, круши, сливи, ябълки, смокини(които отскоро започнах да обичам), ядат ми се и мушмоли, но не съм виждала, а цитросовите плодове и банани избягвам, през по-студените месеци ще ги хапвам, а бананите, когато съм в движение и примирам от глад:), хапвам сурови ядки(бадеми,белени бадеми, кашу, фъстъци, орехи, бадеми,белени семки;сега не се сещам на коя фирма са,но освен класически, смесени има и такива с червена боровинка) понякога изяждам и по цяло пакетче, т.е. 200 гр. не знам дали е добре да се консумира такова количество, най-различни зеленчуци и понякога когато съм навън си позволявам зелено корни без захар, сутрин пия топла вода на гладно. Това е в общи линии, а да интересно ми е за яйцата, не съм им фенка мн рядко ям и то само варени и ако татко е наблизко да изяде белтъка, защото обичам жълтука.. но не знам каква е вредата, единствено си обяснявам, че е като зародиш, като хайвера при рибките(който никога не съм опитвала). От вчера ходя на народни танци и хората там са също много позитивни, само радости за душата
)))))))))