Мони,не съм писала тук за гладуванията си,освен за последното.Да ти кажа.....вече не знам колко пъти съм правила гладувания,но първото беше,когато бях на 18 години.
Поне 5-6 такива режима от тогава насам имам съм сигурност.Всички по 10 дни с изключение на веднъж ,когато бяха 7,и сега бяха 9,а не 10 дни(това,ако трябва да съм точна).
Сега ги правя със здравословна цел и това ,което наблюдавам е,че се повлиявам много добре.Винаги свалям по някой килограм(понякога и повечко),кожата на лицато ми се изчиства,мисълта ми се избистря,подобрява ми се настроението,изобщо много добре ми действа.И ако съм имала някоя болежка преди режима,то след него вече съм се простила с нея.2 пъти ми се е случвало това.1 път имах някакви тъпи болки в корема около 2-3 седмици и се съмняваха за гастрит,предписаха ми болкоуспокояващи някакви!!!
.И аз изкарах 10 дни с чай и плод и после нямах вече тъпи болки в корема.Пък 2 път имах някакво удебеляване на нещо си,болеше ме яйчникът(левия) и ми бяха казали,че така се получавало понякога след раждане,че и май си оставало(или нещо такова).От тогава насам имам 2 пъти по 10 дни и така като гледам,май не си остава
,не ме боли изобщо.И така,добри резултати дава гладуването.Но мое лично мнение е,че не трябва да се прекалява с него,на определен интервал от време трябва да се прави и захранването е супер важно.Прочетох,че скоро си правила 18 дни и после си оплескала захранването....Това нчма толкова значение,в смисъл на всеки може да се случи "да не удържи фронта".Ама май много резки скоци правиш от плодове и чай ,на пиперки,на триъгълни сандвичи.Аз не бих рискувала така-честно ти казвам,или си правя глада със захранването ,или нищо не правя,щото само глад без захранване за мен е глупост,да не говорим,че е опасно!Но човек се учи от грешките си,един път ще те боли хубаво корема от неправилно захранване(мен ми се е случвало,вярвай много е кофти) и като се ошашкаш,и ще започнеш да се захранваш както трябва.В смисъл не ми се обиждай,само ти споделям какво мисля......