Христо, късметлия си, че не са ти го правили.
Вери, на мен ми беше доста неприятно, не е болезнено, но е ужасно противно, поне за мен.
Миа, не пия кафе вече от доста време
Може би от суровоядството по естествен начин се отказах, не мога да го понасям вече. Забелязала съм, че колкото повече се прочиства организмът, толкова повече не може да понася това, което не му е естествено, или поне не е полезно. А не е като да не знам какво е да обичаш кафе...
Аз и шоколад/какао обичам, но се разтрепервам цялата, ако има повечко какао в някоя рецепта, та ако сега пия кафе, направо ще получа сърдечен удар сигурно
А продолечението на Ковачева е това на Емилова, да. Тя й е била пациентка, и нейният случай е поместен в книгата, хехе. Дори и да нямаш гастрит (дай Боже), дет се вика профилактично може малко да минеш на плодове, независимо за колко дни. Все ще е за добро. НО, ако си откриеш гастрит, трябва повече време да се гладува... Знам, че захранванията са трудни, и на мен те са ми най-трудната част от всичко, ама с всеки изминал път все повече се учим и свикваме!
Иначе, се радвам много, че си по-добре!! Дано така да е и занапред!
Христо, късметлия си, че не са ти правили гастроскопия
Вери, на мен ми беше доста неприятно, не е болезнено, но е ужасно противно, поне за мен. Ама всичко се преживява