Благодаря , Фабриция. Няма проблем с въпросите , аз самият задавам достатъчно много
( така и трябва. лошо е когато нямаш въпроси
)
За съжаление ясновидците не виждат съвсем всичко . И аз познавам такива , и всеки друг.
В твоя случай явно не е от храната. Разбира се , че ще пробваш различни илачи докато се намери подходящият, кой иска да не е здрав...
Всички сме против добавките най-вече затова , защото не сме попадали на такива, които наистина имат ефект.
Да , има , но са малко. Аз съм напипал няколко такива и ги ползвам на инат. Но пробиотиците не са точно "добавки" , то си е цяло лекарство, само че е обратно на антибиотика. Анти - убива всичко подред. Про- доставя мощно подкрепление отвън за да може всички заедно да гонят нашественика. Обаче го гонят мъдро - организмът сам решава как да го подхване и да го пропъди. Докато Анти-то е дърварски метод и освен в наистина спешните случаи е безполезно да се купува, това знаем.( а вече го разбраха и повечето от дипломираните )
Разбира се ,че съм ползвал и ползвам ВЕТОМ . Винаги се стремя да имам наличности. няма как да знам дали ще помогне при теб , но имам голяма надежда, познавайки ефекта му при други неразположения , вкл. и стомашни.
Имам инфо, всичкото е на руски. Но и ти при въвеждане на думата ще придобиеш огромна информация . Но всичко защо да го четеш, доверяваш се на мен и това е
Аз как се доверих преди 2 г. на д-р Свирский .
Но най-спокойно можеш да се довериш на проф.Жданов. Това е техният съвременен Левски. Достойна личност неопетнена от комерс или друга нелицеприятност. Въведи в Ю-ТУБ Жданов, Ветом и гледай.
Един от разработчиците се отцепи и направи нова фирма , като пусна и нов продукт, който е аналогичен, но не е с ГМО - СТЕЛКОР. И от него имам. Дистрибуторът в Киев (който продава и двата продукта) сподели , че на едни хора едното действа повече, на други -другото. Затова най-добре двете успоредно.
Трябва да се знае, че официално никой няма да допусне нещо си , което да застраши милиардите на фармафията. И в Русия вече е по-трудно, но все се промъкват разни чудесийки а и матрицата там още не е стиснала така здраво, както в образцовия демократичен Запад
А, да допълня. Има още два много яки препарата,(абсолютно непознати тук) единият от които ще представлявам у нас само аз. Както се подразбира, "хуманната " е абсолютно против
Мога да споделя само един пример: имам една приятелка украинка ,живее във Варна. Веднъж ми се обажда да ме пита нямам ли познат погребален агент, че наскоро нали се спомина дядо ми. Викам й - кой умря бре? Тя казва - абе не е умряла мама, обаче натам отиват нещата. Аз й се скарах - викам така не се прави, може ли такова нещо.. Обиколиха няколко болници , майка й наистина като смъртник, (моята майка ходи да помага) , цъкаха с език онези "дипломираните", както се очакваше ,предложиха й няколко сериозни операции, но жената отказа.Рак била имала , какво ли още не й казаха..
Почна регулярна употреба на тези двата препарата. Наблегна на този другия, който няма да представлявам, той струва 6 лв., май че само едно шишенце изпи ( и той се купува само от ветеринарната
)
Сега е пушка, съвсем нормална жена , даже съм я и диагностирал с акупунктурната , показа съвсем приемливи за нейната възраст стойности .
Сигурно има и други такива секретни чудесийки , аз нали и затова се навъртам в тоя район - да душа
(Извод- не трябва да се подценява ветеринарната! Поне два продукта от там могат да ти спасят живота за почти без пари. Третият продукт ,за жалост , обаче , дори и във ветеринарната го няма още
, тоест - нийде го няма. За сметка на това , скоро ще го има при мен
)