Барбаронка, представи си клуб за танго - с изящни мебели, стилизирана камина, навсякъде огледала и кристални абажури. Домакините бяха елегантни, лъчезарни, посрещаха всеки на вратата. Всичко това се случва под звуците на Parov Stelar.
Самите сладки бяха шедьоври на изкуството! Само сурови десерти. Изтънчени, деликатни вкусове, без да натежават. Повечето бяха опаковани в цветни хартиени кошнички, което мен лично ме довърши съвсем! То бива, бива изпипване на детайлите, ама това надмина всичко.
Не мога да класирам кое бе най-вкусно, но със сигурност трябва да науча рецептата на шоколадовия ганаш!
Имаше и едно уникално шампанско Freixenet, от което ще призная, че се почерпих подобаващо. Но не само заради него някои хора танцувахме, танцувахме и даже май бяхме последните, които си тръгнаха от партито :-)