Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Хайде да си направим сурова среща в София?  (Прочетена 142669 пъти)

Vov

  • Hero Member
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1102
  • Познай себе си.

Що, може и в София! Аз участвам.
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

stan73

  • Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87
    • Photography by Stanislav Sterev

Купи си лимец. Смели го на каменна мелница. Забъркай 600 гр, с две лъжици зехтин и вода. Остави го да пренощува. На другия ден се разстила в тава като блат за пица и се пече. Няма по вкусен от простият хляб.
Всички купени брашна, дори и тези от био магазините, съдържат подобрители.

Ще дам една идея за мелене, но не става много за всекидневна, защото така бързо ще се амортизира машината.
Та аз лично съм мелил 2 пъти жито с моят Нутри Мюлер 1000 вата/реални 900вата (пълен клонинг на Нутри Булет Про). На едно мелене по 200 грама пълнозърнесто жито/лимец, след което машината е доста затоплена и аз предпочетох да я оставя да поизтине. Та затова казвам, че няма да е добре за всекидневно ползване в този режим, но колкото за проба - ще стане.
 

Страницата е създадена за 0.095 секунди с 22 запитвания.