Здравейте!
Вери,благодаря и на теб от все сърце,да вземeте с Марулка да издадете една стихосбирка.
Талита , в Дания съм била само на екскурзия ,но и там има страшно много разнобразие на плодове и зеленчуци,е не могат да се сравнят с българските ,като се сетя ,че съм израстнала на село и имаме голяма градина ,аз в началото докато намеря ,кое е най- хубавото доста пообикалях по магазините и доста купувах и не ми харесваше .но от вкуса на наберените плодов и зеленчуци от домашната градина няма по хубаво
Но ,не се притеснявай ще намериш доста вкусни неща ,само малко повече проби докато намериш най-доброто.За Дания знам само че плащат по- висок данък на заплатите от норвегия,е и доста история защото е тясно свързана ,езика им е също близък
до норвежкия нали едно време Норвегия е била под данско,цялата кралска, интелектуална и административна власт била в Копенхаген, Дания. Но това няма смисъл да ти го разказвам ,сигурна съм че си доста запозната,както и останалите.
но пък всичко е по- евтино. Ти в кой град ще си ?
Днес се разминах с плажа,
валя цяла нощ.А днес е облачно и вали от време на време,но на мен не ми попречи да се разходя до плажа.Така че ,днешната ми разходка бе до плажа ,след обяд може да си избера друга дистанция
Чудесни сте всички