Хех, в интернет можеш да намериш каква ли не информация ЗА и ПРОТИВ всичко... Особено за това колко са полезни месото и млякото...
Дар добре са го написали, че тряя се почва с началото на МЦ, обаче като знам на мен 4 дена на вода колко са ми тежки, а МЦ отежнява още повече ситуацията, това значи 4 дена в месеца ти да си свита на кълбо у вас и да вегетираш на вода и въздух без да си в състояние да правиш нищо друго... Казваш, че пак си имаш болки, тоест разликата е никаква, само дето в допълнение към това си гладна и немощна... Като ти гледам снимката си много слабичка и въобще не мисля, че е уместно да правиш
изобщо гладуване на вода за повече от 1 ден, да не говорим пък за повтарянето му
всеки месец... Аз си позволявам само защото (все още) съм с наднормено тегло и мисля повече да не го правя (за дълго), пък и не съм в МЦ, макар, че към края на режима ми би трябвало да дойде, което ще е много кофти, защото сигурно дотогава едвам ще кретам и без друго...
Мисля, че ако си на плодове ще има дори по-добър ефект (е, поне няма да си гладна), а и след няколко месеца голям % сурова храна би трябвало нещата да се поооправят от само себе си... Не мога да кажа със сигурност кога и дали се случва, защото мен никога не ме е боляло, само се подувам 2-3 дена преди да дойде... След 2-3 месеца почти пълно суровоядство продължавам да си се подувам, но има разлика в това, че спада по-бързо, след час-два съм добре вече... Което си е направо нищо в сравнение с това, което описваш, а и очаквам да се подобри след още някой месец суровичко, пък може и след режима ми сега - ще видим...