Здравейте банда
Върнахме се в неделя, ама покрай това тръгване на градина и лудницата в офиса не ми остава никакво време.
Беше страхотно, за съжаление не можах да си походя, както аз си знам - бяхме с 3 деца на 3, 5 и 6 години та ходенето беше много слабо. Къде - хижа Свобода, Баните /има минерален басеин, ако някой се интересува ще пояснявам/, Кръстатица, Давидково, Малка Арда.
Утре ще гледам да ви пусна малко снимки. Голяма красота! Много сухо обаче тази година и голям град ги е прал в началото на лятото и нищо нямаше по поляните - само на диви малини се отядоха децата, че и големите.
Режимите - ужас, качила съм близо 2 кила, та сега се заемам с разтоварване.
Приготвих няколко пъти сурови манджи - лещичка, течен шоколад
- бях любимата майка, саладки с кълнове и хумос, но не можах да устоя на прясната пастърва и козето млечице
.
Идеята беше да сме с байковете - и аз барабар Петко, даже седалка за детето носихме, но се оказа че терена е доста тежък. Мъжете караха, дори маршрути маркираха, описаха и ще публикуват. Денивилацията беше доста - по едни стръмни каменисти пътеки и си беше тежко. Иначе Рдопите - красота. А пък хората - нямам думи.... запознахме се с няколко баби от 80-100 годишни, благи, светли душици, толкова пъргави и готини, а пък как пеят не е истина.
Имаше и доста деца дошли на гости през ваканцията, не е истина колко хубави дечица - здрави, силни, възпитани, красиви, светлина струи от тях. Ох, чудно местенце
, сериозно се замисляме с близките ми за това как ние живеем, какво е обкръжението ни, стреса, мръсотията и колко малко му трябва на човек всъщност.