Ох....и аз искам да се включа по въпроса с децата.Моя малкия боледува поне 2 от 4 седмици в месеца
.Кащлици,сополи,кво да кажа не знам.Той понеже кара една пневмония като нямаше и година още и .....още тогава една лекарка ми каза,че гърдите му вече са слабо място,ако хване нещо,то по всяка вероятност ще слиза надолу.Ама той яде безобразно направо(сигурна съм,че това оказва ОГРОМНО влиание),каквото му падне.В 90 % яде някакви боклуци-салами,вафли,ужас.И по-лошото е,че така е свикнал(в това аз нямах пръст) и вече яде предимно такива неща,което за болшинството от хората си е напълно нормално...,но ние тук(в този форум) знаем колко е нормално и какви са последиците
И така......на моменти направо откачам като гледам какви неща яде,викала съм си :абе ще го оставя гладен да го видя като огладнее много няма ли да изяде нещо като хората
Пък преди бабите му да му объркат храненето(аз не ги обвинявам,ама факт е ,че сега се храни кофти),много добре си беше,още даже нямаше зъби като хората като ядеше пасирани салати с кълнове,ама на.
.....Просто споделих