Виждам, че тук се повдигна въпроса "куриозът Болотов".. Както в повечето случаи и тук някой не е разбрал нещо , но пише ли пише..Имам предвид авторите на статиите , в които представят в резюме учението на Болотов. Запознах се както с български , така и с руски такива. Хора невежи , бъркащи "подкиселяване на организма" с " подкиселяване на стомашните сокове"
( тоест - с увеличаване концентрацията на солна киселина, пепсини и пр. , което е в основата на идеята на Болотов, което няма нищо общо с цялостно покиселяване на организма, да не говорим за безумието "подкиселяване на кръвта" ..)
Авторите даже и не се сещат, че организмите на болните люде така и така са подкиселени "до козирката" от пържоли,млечни,преяждане,тютюн, лекарства.. и прочие безобразен начин на живот.. Какво да им подкиселяваш повече? То няма накъде вече
И защо тогава са болни, нали са достатъчно "подкиселени" според Болотов?
ТО ако беше така лесно ,
и ако беше едно и също, Болотов нямаше да ги кара да правят специални и сложни растителни ферменти, а да им предписва едномесечен курс в Макдоналдс
И готово - бегай си в къщи ,защото си вече оздравял и "подкиселен"..