Уважаеми приятели,не бих искал да бъда голословен.Затова ще кажа че за слънчево не хранене не мога да дам мнения.Аз не мога да не ям изобщо,но да речем с половин кило пшеница мога да изкарам една седмица ,като си бачкам градинар и всички други работи без да усетя дисконфорт.но ще пийвам вода по около 3 литра на ден да речем.това съм го правил, проби правя постоянно да видя ,докъде ми стига вътъка/това е термин, с който обозначавам въображаема сърцевина на човека ,дето му е скрит живота,старо българско понятие/.
По същество за кхечари:в тази област,сила имат само думи,които отговорят на действителния опит.Не важат такива неща като чух,прочетох,предполагам.Искам да уточня това.говоря сериозно,това не е майтап.Не е като да речем да си приказваме вицове.Не е нужно да се съгласява никой и тук спор не може да бъде воден.Има отношение само опита и за нещо. Който иска- ще провери.Затова мога да говоря само неща които субективния ми ум регистрира като факти.Ефекта за ума на онзи ,които пререже френума си/ефекта е само за ума/ е същия както и ефекта за ума на девственица,която е провела за пръв път полов акт.Както дефлорацията се отразява на ума и ,така и прерязването на френума се отразява на ума на изпитателя.това е аналогия.Подобие.Но нещата не свършват до там.Продължавам същата аналогия.Ако човека стигне, успее да прекара езика си през един от носните канали нагоре и стигне точката,която е над седлото,то е същото както ако същата тази девственица успее с помощтта на любовника си да достигне до състояние на сексуален оргазъм.Разберете едно нещо важно-едно е човек да гледа картини и диаграми и да казва къде и как се намира езика,и съвсем друго е да има шанса да го направи.Казвам шанса ,защото наистина е шанс,късмет!Колко е дебела коста на седлото,каза някой,не може да иде езика там.Добре ,нека е така както смята човека....но това си е само теорията за него...Искам да кажа, че тук не влияят обяснения,думите имат малко стойност.затова и не се усеща необходимост от доказване кое какво е в тази кхечари.Искам да ви кажа едно нещо за това-тук чувствата ,усета имат решаващия глас,не и мисленето.Мисленето ,такова каквото го знаем има смисъл на много места,но не и тук.Нека се знае това...искам да кажа едно нещо с две думи–който стигне поне точка 3.с него стават промени на много дълбоко физиологично и психични ниво,още повече в точка 4.Погледнете в един по постовете по назад тука ,поставих една схема къде са тези точки,ако не чукнете в нета на снимки с термина кхечари и ще излезе.
Разберете едно нещо:логиката има смисъл ,само докато езика е в хоризонтално положение,поради специфичната конфигурация на енергийното движение на топлата и хладната сила в тялото.Ако езика стане успореден на гръбнака,човек или умира или се видоизменя коренно.ако сочи надолу,/ако се глътне/човека умира и смъртта не е причинена от задушаване ,както биха казали класическите медици,а задушаването настъпва като следствие на промяната на потока на праничната сила в горната част на трупа.Сърдечния ритъм е следствие ,а не причина в процеса живеене,тези твърдения са неправилни от гледна точка на съвременните медици,но мен не ме е еня за това какво те ще кажат.
Искам да кажа,нека не спорим тук ,защото място за спор няма.Каквото и да предполагате ,ще бъдете крайно изненадани,ако решите да пробвате на практика нещата.Тук,както никъде другаде това е така.Пак ви казвам,нито съм религиозен ,нито съм прекалено откачен,но това е единственото място,където нито логиката играе,нито ума ,нито опита на ежедневието.Това е нещо от друга величина.Думите не стигат да се опише,камо ли да се обясни с разумни понятия.Има само едно нещо,което може да се каже,виталността,жизнената сила става неизчерпаема почти-понеже се чувства у дома си...
Мога само да помогна на някого да го стигне това,но мисленно.Никак иначе.Така един индус ми помогна мисленно,как -не знам.Когато езика е в т.3. човек мисли като машина!Но когато е в най- горната степен,не мога да кажа, че има мислене....по добре ,да оставим темата за т. 4.Но можете спокойно да стигнете до т. 3.не е трудно.Ще спестите пари за храна и ще сте много силни физически ,а и ще държите много на жажда,уверявам ви.