Приятелю, сигурно ще ми се разсърдиш но аз виждам(от всичките ти постове) голяма доза хипохондрия, паника и вторачване(вманиачаване) във вероятно не толкова сериозен проблем. Боли те ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ!!???
И пиеш май прекалено много тошковци, ензимили и -,какво още?
??
И защо ти е тази венозна урография????Добре, че не ти дойде наум да пробваш ретоградната уретрография и колоноскопия-купона ще е пълен.
Без майтап-с уретрография се търсят тумори, стриктури и механични пречки по хода на уретерите и в пикочния мехур...като има такъв проблем(стоп в оттичането на урина) бъбрека се "прераздува",а капсулата му не е много разтеглива и бъбречните кризи са непоносими! Аз не видях някъде описани такива болки..само запушване, имам позиви-нямам ....не знам си какво
виж сега, уретрография не смятам,че ти трябва(поне от написаните до момента оплаквания)-успокой се изхвърли капсулките(всичките!) и спри да ръсиш пари на гастроентеролози,уролози, аптеки и дрогерии.Това е съвета ми- просто се успокой.Погладувай-през ден,каскадно за да не отслабваш много; а в дните,в които не гладуваш мини само на сурова храна.