Бързак , следя ти "темите" и питанията и страшно бих ти бил благодарен да ми отговориш добросъвестно на въпросите , които този път ние ще ти отправим (
) :
(А като дойда този месец в Русе с Ланчията, ще те видя и дали наистина си бърз ..
)
1. Ти
как всъщност успя да прецениш ,че в Русе няма добър гастроентеролог? Ако някой друг е преценил това за теб - на база на каква квалификация, познания или собствен опит го е направил?
(Да се направи такова кардинално заключение, че
нито един !! свестен в
целия град няма, означава да си ги обиколил всички до един , да си ги преценил
обективно и чак тогава да си направиш извода. В Русе сигурно има поне 40 гастроспециалиста..)
2. Какво означава за теб "добър гастроентеролог" ?? Предполагам, че този, който успее да те приведе в добро здраве..? А замислял ли си се случайно, дали с това изобщо ( и до колко!) се справя
самата гастроентерология? Ако тя не се справя задоволително ( както разбираме от разказите ти) и ако ти не й вярваш! ,как отделният гастроспециалист ще се справи?
В такъв случай излиза , че ти трябва лечител, билкар и т.н. алтернативен помощник, а не традиционен доктор..
3. След като събереш 15-ина съвета от съфорумците, които се юрнаха първосигнално и добронамерено да ти помагат, КАК ще прецениш кого да послушаш и на кого да се довериш? (Защото мненията ни ще се различават, това ти е ясно , предполагам) Няма ли опасност и за нас да кажеш ,че "не разбираме" , както набързо го прецени за всичките 40 гастроспециалиста в Русе?
Между впрочем ,ти набързо го прецени и за Малина... (Малина е лекар, и освен това - алтернативно мислеща, което е голяма рядкост. Аз я чакам вече 7 месеца да се освободи за да си побъбрим. За теб тя намери време , а ти вместо да кажеш едно "мерси", ти й се подигра за старанието..Тя ти помага по "нейният начин"! Щом не ти допада идеята всеки да си има собствено мнение, задай
твоите критерии за съвета , който очакваш да получиш..
)
И кое
ще те мотивира да спазваш препоръката на съфорумец, като дори не си го виждал ?? Просто така - от няколко дни си във форума , но ще му се довериш и от следващата сутрин почваш да се храниш и живееш както той ти е препоръчал?
Имам чувството , че или подценяваш подходът, който е нужен за набавяне на нужната информация,(избягваш да четеш, както разбирам) или просто ти е приятно да генерираш дискусии "от любов към спорта" ..