фурми фор ю!
Едно голямо браво и мощно само напред!
80/10/10 е играта
като гледам днес само ябълки и фурми малко постно ми се струва, вкарвай и други плодове, не се тъпчи само с фурми, вярно е че дават много силен заряд, но няма нужда два пъти на ден да блъскаш фурми. аз лично си правя смутита от тях след тренировка. пускаш плиометричните на P90x и после ако останеш жива се наливаш здраво със смутито! Тони Хортън е голям пичага и наистина му се възхищавам. На 54 години е, а ще скрие топката на много 20-30 годишни спортистчета. Миналата година се бях зарибил здраво с програмата P90X, но не я приложих както я предлагат за 3 месеца с плана за тренировките, а си отбрах само няколко от тях (плиометричните, йогата, кемпото, кардиото, аб рипъра с мои модификации, защото там има 1-2 опасни упржанения за кръста и почерпих доста идеи за лицеви опори от видеото за гърди рамо трицеп). После като излезе и P90x2 чекнах част от видеата и си запазих само йогата. Бъди внимателна с тези програми и модифицирай според твоите физически данни, защото иначе много лесно може да се износиш. Аз лично бих ти препоръчал сама да си подбереш какво те влече и на какво искаш да наблегнеш и 6 дена да си редуваш един ден силови, един ден кардио игри, корема през ден, стречинга винаги след игра, а йогата е задълже, ако не всеки ден то поне 3 пъти седмично.
А за храненето те съветвам сутрин първо да хапваш по течни плодове, мандарини, портокали, киви и тн; после вече по хард
банани, фурми и то пак си зависи какво правиш през деня и кога са ти тренировките.
ПоЗдрави