Мерси Rima, да аз под комбиниране имах предвид това, което каза - с неща , които подпомагат процеса.
Значи - океанска вода или Соле, Нийм и инфузорна пръст ( която според мен можем да заменим с каолиновата глина на бате Бино , т.е. тази дето той е одобрил - Вятовската. Не са идентични знам, но от прочетеното ми се струва, че имат едни и същи показания като цяло- съдържанието на силиций... и др. Поправете ме ако греша)
Алкохол не съм и мислила да пия
, но се питам дали ще може да се комбинира с тройчатката - пелин, карамфил и орехова тинтктура
днес си мислех по този въпрос , относно съставките- дали ще действат успоредно с вермокса, но ето че ореховата тинтктура все пак съдържа алкохол.....малко количество, но има.
Не съм още сигурна дали бих приложила Противопаразитния протокол на А. Калкер, заради многото медикаменти, но и не разбрах тази 3-месечна програма много добре
Значи 1-вия месец - от 1ви до 9ти ден, след това от 9-ти до 18ти - си има програма за всеки ден, а 2-ри и 3-ти месец - до 9-ти ден се почива и се прави програмата само от 9-ти до 18-ти ден - правилно ли съм разбрала или трябва да се върна в 1-ви клас
благодаря за линковете, много са полезни