Това, всъщност беше за тук, но вече не мога да го изтрия от...там!
От блога на Радо Раев за ММС и паразитите. Радо пише:
"След това споделяне на една дама в групата ни във Фейсбук ,,MMS Bulgaria" бях шокиран и не доумявах как един веган,който практикува гладуване и се грижи старателно за себе си ще има паразити.
цитатът от дамата:
"Да споделя и аз-вече 8 дни гладувам и си правя клизми с ЦДС-не мога да повярвам ,че излизат едни дълги като спагети неща, това ли са паразитите ?? При положение че съм веган, ,ям основно сурови храни ,миналото лято проведох 30 дневно гладуване, пих 1 месец ММС, От къде са се появили ?? УЖАС!"
Радо:
Реших да опитам 5 дена на Вермокс (сутрин и вечер по две таблетки от по 100мг) и клизми всяка вечер(поне по 3-4 една след друга,като последните две са с ММС 1-2капки на всеки 100 грама вода).Разбира се съм на пълна дневна доза ММС от 24 капки защо?
Може би тепърва ще трябва да четете и изучавате какво е ММС,защото той е неразделна част от протокола.
Това е така защото ММС се грижи за свръх отделянето на токсини при умирането на паразитите,които са атакувани с Вермокс.
При не употребата на ММС може и се наблюдава ефекта die-off,сиреч обратен временен ефект на претоксициране на тялото и кръвта и от там и главоболия(невъзможност на тялото по естествен път да смогне да освобождава повечето токсини).Препоръчвам да се ходи сауна от опит!!!"
http://mojo-bulgaria.blogspot.com/Междувременно, аз си правя вече отварата от игли, много е вкусна и няма да имам проблем да я пия постоянно. Освен нея, ям и джинджифил с мед, ще включвам прополис тинктура и тодикамп.
Продължавам да не съм наясно с комбинацията ММС/Тодикамп.
Варианта Тодикамп, подобно на ДМСО да се явява транспортьор за ММС, би ми допаднал особено
Всъщност, керосин и хлор..какво може да се очаква според вас?